Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ustalacie granice w związku

Polecane posty

Gość gość

kiedy na jakiej podstawie? spisujecie jakieś zasady?

Gość gość
jakie zasady?:O po co. związek to związek.

Gość gość
ja tego nie wiem też mnie to interesuje. Myślę że od pocałunku to już coś jest

Gość gość
mówię o granicach typu co komu wolno względem drugiej osoby. do czego partner ma prawo względem mnie.

Gość gość
yyy granice? w związku? a jest coś takiego? no chyba że mówimy o relacjach chłopak-dziewczyna a nie mąż-żona :) u nas chyba nie ma żadnych granic, puszczamy bąki kiedy chcemy a jak ktoś chce coś powiedzieć, ma ochotę pogadać to i drzwi od wc się otwiera i rozmawia, tak samo pod prysznicem :D nie mam pojęcia o jakie zasady może chodzić, chociaż jest jedno... może do mnie mówić bluzgi tylko podczas seksu :D

Gość gość
ten wpis o bąkach to żart, prawda? zasady, bo każdy ma inne pojęcie, co komu wolno, np. czy wolno komuś wchodzić na mojego kompa, sprawdzać telefon, śledzić, o co w olno pytać. nie chodzi o seks, seks jest bardziej naturalny i to jest łatwiejsze. ale na szperanie w mojej intymności, prywatności każdy ma swoją wytrzymałość.

Gość ffgfgfgfg
to on cię szybko zostawi prostaczko skoro przy nim s\rasz, jesteś odrażająca i wulgarna, długo on z toba nie pobędzie i pójdzie do dziewczyny z kulturą, bo ty kultury nie masz ordynarna ru\chawico ze wsi. Ja bym się chyba ze wstydu spaliła gdybym przy chlopaku puscila bąka, smrodź przy nim dalej, odrażający smrodzie, a perfumiki to pewnie za 400zl kupujesz co?

Gość gość
jakie mąż i żona? mówię o normalnym związku, a nie aż tak zaawansowanym,. ;) ale miło wiedzieć, że w małżeństwei puszcza się bąki. utwierdza mnie to w przekonaniu, by w to nie wchodzić;)

Gość gość
jak dziewczyna się na coś zgodzi i czuje się przy Tobie swobodnie to możesz to na co się zgodzi

Gość gość
srasz i otwierasz drzwi toalety by moc rozmawiac? ja peirdole.....

Gość gość
ja jestem dziewczyną;) tak, ale kiedy następuje ta wzajemna zgoda? u mnie np. nie ma opcji, żeby ktoś mi wlazł na kompa, chyba, że chce skorzystać, przy mnie nie chcę być czymś takim zaskoczona

Gość gość
nie rozmawiajmy już o tych bąkach, dobrze?;) pytałam o granice prywatności a nie o elementarne zasady kultury

Gość gość
do góry

Gość gość
ustalcie granice między sobą

Gość gość
to nie był żart a perfum rzadko używam :) tak mamy i już, każdy w swoim związku ma tak jak chce, nam to nie przeszkadza, na porodówce podcierał mi krocze i też nie było problemu, ok, wracajcie do tematu :)

Gość gość
U nas jest wzystko "nasze" tzn oboje korzystamy z naszych telefonow, komputerow, innych sprzetow. Nie inwigilujemy siebie, po prostu jak mam pod reka telefon narzeczonego to dzwonie z jego, jak mam cos do wydrukowania to ide do jego kompa bo tam jeat drukarka, on bierze moj laptop gdy siedzimy w salonie i chce cos sprawdzic albo moj telefon gdy chce wyslac esa, a swoj ma w komputerowym. Luz, blues, buleczki :-) P.s. ja pierdziele, jak tu sie dziunie spinaja co do tego pierdzenia i srania. My tez przy sobie sie zalatwiamy, pierdzimy, smiejemy sie z tego nieraz tak, ze az sie zanosimy, Matko kochana przeciez to jest fizjologia, wszyscy to robimy! :-) mam sie chowac zeby sobie we wlasnym domu pieddnac? Nie wstydzimy sie siebie wogole, znamy swoje ciala doskonale i wlasne potrzeby tez nie wzbudzaja w nas jakichs obrzydliwych odczuc. Przeciez ta druga osoba jest to najblizsza na swiecie wiec nie rozumiem co mialoby mnie od niej odrzucac? To ze sra? Ja tez to robie :-D

Gość gość
gościu wyżej, dzięki, już myślałam że tu wszystkie takie oderwane od rzeczywistości wstydziochy :P