Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdradzona..

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie. .doradzcie.. nie wiem co ze sobą zrobić. . Byliśmy razem 3 lata. . Wszystko było normalnie, nawet się nie klocilismy ostatnio. . Aż tu nagle wczoraj nie miał dla mnie czasu. . Mówił że boli go głowa. . Ze rodzina przyjechała. . O 20 pisal że idzie spać. . Ze mnie kocha. . A w tym samym czasie był na randce w kinie z jakas panna.. dowiedziałam się dzięki życzliwym znajomym.. zapytalam go. . Przynajmniej od razu się przyznał. .twierdzil że żałuje. . Ale to już nie pierwszy raz. . Ja też kiedyś popełniłam błąd i on mi wybaczyl.. ale na dostałam nauczke., on jak widac nie..ta dziewczyna to plotkara dlatego wszystkim już opowiedziala że od pewnego czasu pisza że soba..ze będą razem. . On twierdzi ze zaluje ze sie z nia spotkal ale to przecież było zaplanowane! Komedia romantyczna seans o 21.. przywiozl ja i zawiozl..on był na randce w czasie kiedy ja siedzialam w domu szukajac dla nas noclegu na zaplanowane wakacje.. oszukal mnie, oklamal.. mowi ze do niczego między nimi nie doszlo..ale ja czuje sie tak samo okropnie jakby zaszlo.. on nigdy by mi się nie przyznal do tej randki mimo iz uwaza ze zaluje.. nie rozumiem dlaczego to zrobil. . Zrzucil winę na mnie mówiąc ze za dużo od niego wymagam. . Ale to nie daje mu prawa żeby mnie oszukiwać. . Co mam dalej zrobić. . On po 5 minutowej rozmowie napisal mi tylko durnego sms ze słowem Przepraszam. . Ale dla mnie to nic nie znaczy. .Wiem ze jego duma nie ppozwoli mu się więcej do mnie odezwac jeśli ja się nie odezwe.. a ja narazie nie moge nawet pojąć że to się stalo.. co powinnam zrobić? Wybaczyć czy kopnac w d**e i zyc dalej?

Gość gość
za długie nie che mi sie czytac :)

Gość gość
Ale dzisiaj pleciesz glupoty.:)

Gość gość
Kopnij w zadek..po co ci taki frajer.

Gość gość
Chcesz takiego kogoś? :D 3 lata i nie mieszkacie razem?

"3 lata i nie mieszkacie razem?" to rzeczywiście niepokojące. kafeterianki, które zakochują się w wieku 16 lat, w wieku 18 wprowadzają się do mieszkania chłopaka, a wieku 20 już są zamężne i mają dziecko, zamiast studiować, martwią się o ciebie, autorko :(