Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odbierac slowa faceta?

Polecane posty

Gość gość

Witam, co oznacza gdy facet mówi "nie chce sie angażować, ale nie jestes mi obojetna bo zblizyliśmy sie do siebie i nie chce tracic z Tobą kontaku" ?

Gość gość
Opcje są dwie, albo boi się wchodzić w związek, bo to wiąże się z ofiarowaniem komuś uczuć, albo zależy mu na seksie.

Gość gość
mysle ze na tyle ile Go znam obie opcje sa prawdopodobne, boi sie związku bo mi o tym mówił

Gość gość
Zalezy mu na zblizeniu,bardzo.;)

Gość gość
czyli na sexie???? Tak to na pewno też. I był, ale ja sprawe sexu zakonczyłam skoro On nie chce sie angażowac...

Gość gość
Mam ten sam problem, mam dziewczynę, tzn. chciałbym być z nią w związku, ale ona się boi, tyle razy jej udowadniałem, że jest dla mnie wszystkim, że jestem facetem godnym zaufania. Ona mi o tym wszystkim mówi, podziwia moje zachowanie itd. i mimo że cały czas trzyma mnie przy sobie, nie daje mi odejść to nie chce się angażować... może to kwestia tego że jej ojciec zostawił jej matkę z dwoma małymi córkami... ja sobie tak to tłumaczę.

Gość gość
jak pozna taką, na której mu będzie zależeć to mu związek nie będzie przeszkadzał, oczywiście nie jesteś to Ty skoro poczęstował cie takim tekstem

Gość gość
Wydawało mi się,że to ty odmówileś?Tak jej powiedzialeś.

Gość gość
ja tez to sobie tłumacze na rózne sposoby, ale tak mozna sobie gdybac w nieskonczoność. Ja mysle i musze to zrobic choc nie wiem jeszcze jak bo to bardzo trudne ale chyba jedyne wyjscie. Zakonczyc to. Che mu powiedziec tak: Nie chcę z Tobą sypiać - ponieważ zaangażowałam się w nasz układ emocjonalnie, a nie chcę przez to cierpieć. Rozumiem, że Ty nie jesteś zaangażowany, więc dla swojego dobra podjęłam decyzję o zerwaniu kontaktów z Tobą. Zwyczajne koleżeństwo z Tobą jest dla mnie obecnie zbyt trudne. Liczę na to, że mnie zrozumiesz, uszanujesz moją decyzję i nie będziesz mi niczego utrudniał. To bardzo trudne, ale chyba nieuniknione rozwiązanie...

Gość gość
Nie wyobrazam sobie,aby po przespaniu się z meżczyzną(bo on bardzo tego chce) zmieniać całe swoje dotychczasowe życie.Po co tak jak jest,jest ok.

Gość gość
bo nie chce relacji kolzeanka do sexu

Gość gość
"jak odbierac slowa?" srak, co tu jest do analizowania i rozmyślań, chce żebyś mu tylko obciągała i nic poza tym... proste! 😠

Gość gość
1,Ze nie jesteś TĄ JEDYNĄ 2, ale z kimś przecież musi uprawiać seks ,rozmawiać ,spotykać się,póki nie spotka tej Jedynej Piszą o tym w książce "Nie zalezy mu na tobie.Koniec złudzeń."Poczytaj.

Gość gość
Nie stać go na dziwkę?