Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się mąż przyjaciółki !!!

Polecane posty

Gość gość
spłoń, nędzny pomiocie.

Gość gość
A może zwrócił, ale sie nie przyznaje?

Gość gość
Wiesz co czasami wydaje mi się, że my to jakieś wyjątki" , nie wiem o co chodziło. W małżeństwie dobrze. "ubieram się elegancko. Podobnie do przyjaciółki bo od niej wzięłam ten styl." Tak ci się tylko wydaje, podłącz się do przyjaciółki kończynami będziesz żyła z nią w symbiozie psychopatko. Takie zero jak ty :D nawet by cię tam nie chcieli.

Gość gość
Dokładnie i o czym będziesz z mężem przyjaciółki gadać? :D o przyjaciółce? Ale wiesz, że ona nie będzie się z tobą zadawać? i reszta znajomych uzna cię za k***ę?

Gość gość
A ten temat to nie prowokacja? Była tu taka jedna co zarzucała podobne tematy. Najpierw o żonatym lekarzu, potem jeszcze inne... Scenariusz zawsze podobny - on szczęśliwy w małżeństwie, fajna żona i autorka do której nie dociera że ktoś jej nie chce i że robi źle wpieprzając się w czyjs zwiazek.Do tego z uporem maniaka powtarza wciąż te same argumenty. I styl pisania podobny.

Gość gość
17.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Często bywam u nich. On wtedy zajmuje się dzieckiem (niesamowity kontakt), albo idzie z nim na spacer albo grają w piłkę na ogrodzie. prowo jak nic, w 1szym poscie napisane ze syn ma roczek i z rocznym dzieckiem gra w piłke?????