Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaręczyny pomocy

Polecane posty

Gość gość

lMam 38 lat ona 25.....poznaliśmy się w sierpniu...wszystko było cudownie.ona spokojna grzeczna ułożona dziewczyna....rodzice od samego początku mieli problem bo nie akceptowane było to ze ona nocuje u mnie....jakoś daliśmy rade.nastepnie miałem zakazane nocowanie u niej jeśli się nie zarecze. Zaczęła wiec uciekać od nich na dwa dni do mnie.po powrocie na jakiś czas zabierali jej telefon aż po jednym z powrotów nie wytrzymała i smakowała się przyjeżdżając do mnie.sielanka trwała 5 dni. Stwierdziła że jest cudownie ale ona tęskni i chce do nich wracać. Ja nalegał em ze pojadę z nią i pogadam z nimi bo chce o nas walczyć. Stwierdziła że pojedzie sama.po powrocie stwierdziła że bardziej tęskni za mną niż za nimi lecz już do mnie nie wróciła. Po 2 tygodniach uciekła znowu na 3 dni a jak wróciła zabrali jej telefon i laptopa. Odezwała się za 5 dni...nie wiem czy to normalne jeśli się kogoś kocha a odzywa się po tylu dniach??? Jestem osobą która ma własne zdanie a jej poprzedni chłopcy podobno robili wszystko co chciała. Urodziła nnie w jakiś sposób a mianowicie zaczęła mdleć aja wtedy rrobiłem się potulny bo art wiem się o nią. Ktoś mi powiedziałze iona może mieć jakąś chorobę psychiczną bo ciągle nakręca la mnie na zareczyny i dziecko później ślub. To normalne że ktoś tak napiera? ?wszystko tolerowane do niedzieli kiedy zarzuciła mi ze sam nie podejmuje decyzji wtedy jej powiedziałem ze jest głupia i ona słucha mamusi......usłyszałem spier. ....nie chce Cię znać. ...doradźcie mi czy to ja czy ona jest winna....mam dola i nadal ja kocham16.04.14 [17:13]  [zgłoś do usunięcia] gość ola@onet.pl

Gość gość
zostaw ją w cholerę bo jest nienormalna i jej rodzinka też!! 25 lat a oni jej telefon zabierają?? 25 lat i nie potrafi postawić sie rodzicom??

Gość gość
No właśnie. ..a ja mam cholerne go dola i niby jeszcze się ludzie ze oni mnie zaprosza na święta. ...chyba cały czas sam siebie oszukiwał em ze może być dobrze.....

Gość andrzejchacinski
Przepraszam za błędy ale pisałem na telefonie ze słownikiem. ...nigdy za nikim tak nie tęsknilem. .....brak slow

Gość gość
10/10 prowo

Gość andrzejchacinski
10.10????

Gość gość
Dzisiaj ktoś o swicie nie dawał mi spac,tak mocno myslał o mnie miałam uczucie,że...obudziałam się ,ale nikogo obok nie było!

Gość andrzejchacinski
Ale mam doła....

Gość gość
Nie smuć się,przesyłam ci 👄 :)

Gość andrzejchacinski
Dziękuję za buziaka....lepiej napisz do mnie maila:-)

Gość andrzejchacinski
Jeśli ktoś może to zapraszam do konwersacji na maila