Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespałem się z córką mojej kobiety

Polecane posty

Gość gość

Mam 40 lat moja kobieta ma 38, ma córkę 19 letnią z mężem się rozwiodła jakieś 10 lat temu, poznałem ją 3 lata temu wszystko między nami jest w porządku, kocham ją ona mnie ale stało się i się nie odstanie, przespałem się z jej córką wczoraj akurat mojej dziewczyny nie było w domu bo jest na wyjeździe służbowym, byliśmy sami z jej córką, był wieczór wypiliśmy razem po 2 piwka potem poszedłem się wykąpać położyłem się i chciałem zasnąć ona przyszła najpierw powiedziała że chce się do mnie przytulić bo traktuje mnie jak ojca i dziękuje mi za to że jestem bo tak dobrze ich traktuje, wtuliła się we mnie i zaczęła mnie całować, złapała mnie za krocze zaczęła dotykać i pieścić i ja już wtedy nie wytrzymałem, kochaliśmy się namiętnie, założyłem gumkę, po wszystkim zasnęła w moich objęciach, rano pojechałem do pracy i sobie zdałem sprawę co ja zrobiłem... :( jak powie mamie to będzie koniec, to jakiś koszmar chciałbym żeby to się mi tylko śniło ale tak nie jest... Kocham moją kobietę ona jest dla mnie wszystkim, jej córkę również kocham ale podobnie jak ojciec, jest bardzo ładna nie umiałem się oprzeć jej nie wiem czy ktoś by potrafił. Nie wiem co dalej jej córka mi napisała smsa że było jej świetnie i chciała by częściej, że jestem dla niej najlepszym co się jej w życiu przytrafiło i każdą noc w nieobecność mamy chce spędzać ze mną!!! Moja dziewczyna wraca w dopiero w piątek wieczorem do domu.

Gość gość
dziewczyna? hahahaha kobieta ma 38 lat :D kochasz jej corke jak ojciec? nie sadze, nigdy bys na to nie pozwolil

Gość gość
Plebs tak robi :D

Gość gość
Bezmózgowiec

Gość gość
Bierz sie za corke po co ci stara 38 latka

Gość gość
jezeli tak się stało naprawdę to daj im spokój i zostaw już je, dosyć namieszałeś

Gość gość
prowo zadna corka by tego matce nie zrobiła ,

Gość gość
no toś k***a swięta wyprawił z jajami hahahaha

Gość gość
K***wstwa nie brakuje, są takie przypadki.

Gość Malwinaaaaa
Ja pierdziele człowieku nie zazdroszczę ci .Teraz to bedziesz miał klopot , no ale duzy chłopak jesteś sam piwa nawazyłeś teraz to wypij .Ale tak to już jest z chłopakami co myślą fiutem a nie głową

Gość gość
Nie wierzę... Gdybyś kochał naprawdę swoją kobietę w, życiu byś do czegoś takiego nie dopuścił! Nie mogłeś się oprzeć? No ta... Bo facet to zwierzę które instynktu opracować nie może ... :/ brak słów. Jeśli faktycznie coś takiego zaszło to jedynym sensownym wyjściem jest zniknąć z ich życia na dobre, w przeciwnym wypadku wszyscy będą na tym cierpieć.

Gość gość
ja nie wiem jak mam wrócić do domu, nie spojrzę jej córce w oczy, cały się trzęsę z nerwów... odejść nie mogę bo mieszkają u mnie, są dla mnie rodziną. Dostałem kolejnego smsa od córki że już nie może się doczekać aż wrócę z pracy bo ma na mnie wielką ochotę!!! chyba dziś tam nie wrócę pojadę spać do hotelu...

Gość Jiojijjkjs
Fajne bajeczki piszesz ;)

Gość gość
Trudne sprawy odcink 101 :D dobre daje 1/5

Gość KropelkaWarszawa
niezłe masz fantazje ;)

Gość gość
3/10, tylko uposledzona by cos takiego zrobila i upośledzony, prowo i facet by nie pisal o tym od razu na kaffe i w tak przystepny sposób

Gość gość
3/10 tak słabo?

Gość gość
roochałbym

Gość gość
Takie fantazje.

Gość gość
nie wierzycie że takie akcje odchodzą? to mało wiecie o życiu.

Gość gość
Załóż harem i po problemie ;-)

Gość gość
Wszystko zostanie w rodzinie :)

Gość gość
No i nocka minęła w hotelu córka mojej kobiety się nie odzywała do dziś rano, napisała że przeprasza za to co się stało miała miała dni płodne i nie mogła się powstrzymać mam o wszystkim zapomnieć nic nie powie mamie, ona rozstała się z facetem jakieś 3 miesiące temu, może uda się to jakoś ukryć, dziś już jestem spokojniejszy.

:) piękna prowokacja, na pewno córka by się tak nie zachowała, pierwsza by Cię nie zg****iła ;) a następnie nie wypisywałaby sms-ów bo po prostu - kobiety tak nie robią :D

Gość gość
jak corka nie chce zwiazku to dyaj córkę jak matki nie bedzie pary nie pusci co ci zalezy bedziesz mial matke dla siebie a corke do ******** koles