Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo prosze kogos o porade

Polecane posty

Gość gość

Przepraszam od razu ze pisze tu z taka sprawa bo nie o tym jest to forum ale tu panie sa madrzejsze i nie obrazacie kogos jak na innych forach. Mam taki problem.. ostatnio dosc dlugo krwawilam i lekarz mnie skierowal na wyniki ale przy omazji dal tabletki na zahamowanie krwawienia..po niech oczywiscie to ustalo. Odebralam wyniki i okazalo sie ze nabawilam sie silnej anemii wiec dal mi leki z zelazem na przybranje krwi i jeszcze dodal ze mam nie dopuszczac do zadnych krwawien(tak jakby to ode mnie zalezalo no ale ok) od tamtej pory minely 3 tygodnie i w nocy czulam taki lekki bol podbrzusza wlasnie jak na okres i rano go dostalam ale nie jestem pewna czy to okres czy znowu bedzie sie ze mnie lało w nieskonczonosc, przepraszam za wyrazenie... i tu moje pytanie czy mam poczekac pare dni i obserwowac czy to okres i jesli ustanie po kilku dniach to ok czy od razu isc do lekarza ? No bo w sumie nak mialam nie dopuscic do kfwawien jak kazda z nas ma je co miesiac.

Gość gość
po pierwsze rozśmieszyłaś mnie tym o obrażaniu, po drugie lekarz mówiąc Ci abyś nie dopuszczała do krwawień miał na myśli: -nie dźwiganie -oszczędzanie się -zmniejszony stres -nie klepanie po pupie. Ja bym zadzwoniła i zapytała. Przy anemii nawet miesiączka jest niebezpieczna, powiedz mi jaki miałaś poziom żelaza?

Gość gość
Ale mnie wystraszylas...mialam tylko 10 hemoglobiny tak wyszlo z morfologii

Gość gość
Spokojnie masz tylko miesiaczke

Gość gość
"(..)ale tu panie sa madrzejsze i nie obrazacie kogos jak na innych forach.' Oj dawno się tak nie uśmiałam :D Wiesz co ja na Twoim miejscu bym zadzwonila do lekarza, po to go przeciez masz. Nie radz sie tu tylko skoro jestes pod opieka medyczna to z niej korzystaj. Nigdy nie wiesz czy to @, a tutaj Ci dziewczyny nie wywróżą.