Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo prosze kogos o porade

Polecane posty

Gość gość

Przepraszam od razu ze pisze tu z taka sprawa bo nie o tym jest to forum ale tu panie sa madrzejsze i nie obrazacie kogos jak na innych forach. Mam taki problem.. ostatnio dosc dlugo krwawilam i lekarz mnie skierowal na wyniki ale przy omazji dal tabletki na zahamowanie krwawienia..po niech oczywiscie to ustalo. Odebralam wyniki i okazalo sie ze nabawilam sie silnej anemii wiec dal mi leki z zelazem na przybranje krwi i jeszcze dodal ze mam nie dopuszczac do zadnych krwawien(tak jakby to ode mnie zalezalo no ale ok) od tamtej pory minely 3 tygodnie i w nocy czulam taki lekki bol podbrzusza wlasnie jak na okres i rano go dostalam ale nie jestem pewna czy to okres czy znowu bedzie sie ze mnie lało w nieskonczonosc, przepraszam za wyrazenie... i tu moje pytanie czy mam poczekac pare dni i obserwowac czy to okres i jesli ustanie po kilku dniach to ok czy od razu isc do lekarza ? No bo w sumie nak mialam nie dopuscic do kfwawien jak kazda z nas ma je co miesiac.

Gość gość
Ja chyba skontaktowałabym się z lekarzem, może na wszelki wypadek dobrze mieć pod ręką takie tabletki albo chociaż coś ustalić. Teraz okres świąteczny i zanim dotrzesz do lekarza minie prawie tydzień, a jeżeli krwawienie się nasili to już za długo. Moja siostra ma takie problemy i jest teraz na lekach na 3 miesiące. Nie wiem co jest u Ciebie, ale może jednorazowe zatrzymanie krwawienia to za mało.