Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy intymne..

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam problem.. Wiem, że się powtarzam bo ten temat pewnie był już omawiany wiele razy, ale patrząc na date postów postanowiłam napisać o tym jeszcze raz. Jestem młodą dziewczyną i mam intymny problem, mianowicie z mojej pochwy wydobywają się upławy ale nie mam żadnego pieczenia ani swędzenia, tylko te upławy są w znacznie dużej ilości i są koloru białego a dodatkowo brzydki mają zapach, tzw rybi zapach. Czy wiecie co można stosować, aby to zlikwidować, jak już wspomniałam jestem młoda i sam fakt ginekologa mnie stresuje a co dopiero iść do ginekologa z takim rybim zapachem.. Chodzi o jakiś preparat bez recepty. Pomocy..

Gość agula8
Niestety przy infekcji bakteryjnej może być konieczny antybiotyk, a tego nie dostaniesz na receptę. Poczytaj sobie jeszcze o bv http://www.invag.pl/Infekcje_pochwy/Rodzaje_infekcji tam masz też zdjęcia wydzielin przy różnych infekcjach. Co do lekarza-to on codziennie ma pacjentki właśnie z takimi problemami i niewiele go pewnie zdziwi. Nieleczona choroba może mieć straszne skutki więc nie zwlekaj...