Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reuh

Pomysł na randkę

Polecane posty

Gość reuh

Hej dziewczyny. Jutro mam 7 spotkanie z koleżanką i zastanawiam się gdzie ją zabrać. Planuje spotkań się z nią jutro na obrzeżach mojego miasta, zrobić taki mały piknik na kocyku jedząc truskaweczki i popijając Piccolo jak to z czasów dzieciństwa :D Ogólnie mamy sporo do wyjaśnienia po ostatnim spotkaniu ( dziwnie się zachowałem, bo jej nie powiedziałem przez tyle spotkań ile mam lat mimo, że ona często mówiła o wieku który myślała, że mam czyli 23 lata, a ja mam tak naprawdę 21 co jej zakomunikowałem na początku znajomości, ale mogła nie słyszeć/zrozumieć ). Byliśmy już raz na bilardzie, kawie czy winie, a co innego byście polecili, żeby było spokojnie ? Dobry pomysł? Problem w tym, że ona będzie musiała się ponad 30 minut tłuc w autobusie żeby do mnie dojechać i to jest ten minus, ale miejsce jest piękne tam gdzie chce ją zabrać. Pomocy! :)

Gość gość
Tylko zeby pogoda wypalila na ten piknik. Ja to bym se na kregle poszla, no ale to nie jest takie na spokojnie. Jak macie pogadac to zwykly spacer wystarczy no i piknik

Gość Atlos123
Co polecacie jeszcze, jakie pomysły?