Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annikaa91

Plamienie spozniona miesiaczka krew podczas stosunku

Polecane posty

Gość Annikaa91

Witam, mam problem. Zawsze dostawalam okres 27-30 kazdego miesiaca nigdy pozniej. W lutym dostalam jednak 4, w marcu rowniez jakos 4-ego lub 5-ego. Teraz mamy juz 17.04 a okresu nie ma . Tzn ostatnio jakos 2tyg temu podczas stosunku mojemu chlopakowi zostaly sladowe ilosci krwi myslalam ze to okres ale oprocz tego na nim nic wiecej nie poszlo. Tydzien temu strasznie zaczal bolec mnie brzuch wiec na noc wlozylam tampona bo bylam niemal pewna ze dostane, rano na tamponie byla minimalna brazowo przezroczysta plamka, ale nic wiecej, dzis znow po stosunku byl bardzo maly slad krwi ale dalej nic. Dodam ze zawsze na okres bolaly mnie piersi ale to tak ze nie dalo sie dotknac ich i byly wielkie i twarde, teraz zadnego bolu, sa normalne jak na codzien, w sobote robilam test - negatywny. czy ktos moze mial podobna sytuacje? Czy mozliwe ze to ciaza a test wykonalam za wczesnie?

Gość Annikaa91
Chce dodac rowniez ze okolo 2 tyg temu mialam bialy grudkowaty sluz, teraz jest on przezroczysty i rzadki.

Gość Annikaa91
Nikt naprawde nic??

Gość gość
A pierwszy raz współżyłaś? Może przerwał Ci błonę. Co do bólu piersi ja miałam podobnie.Ból Zmniejszył się razem z popędem, razem z wieloma objawami nerwicy. Może przestałaś się stresować

Gość Annikaa91
Ze stresem to masz racje, fakt ostatnio nie mam do niego powodow. A dziewica nie jestem od 8lat ;) przebicie blony odpada. Ehh:/ lece po test !