Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia w szoku

to co zrobił mój mąż

Polecane posty

Gość kasia w szoku

dzisiaj weszłam do kuchni i zastałam męża sikającego do zlewu w którym były naczynia od razu sie wkurzyłam i go opieprzyłam co robi a on że sika jakby nigdy nic to powiedział i sie zaczał śmiać. powiedziałam że sika na talerze to powiedziła że jakbym je umyła to by zlew był pusty że to moja wina.

Gość zapent
czy nigdy nie sikałaś do wanny , do umywalki albo pod prysznicem ?

Gość kasia w szoku
do wanny może i tak przysznica nie mamy ale co to ma wspólnego z sikaniem do zlewu w kuchni na naczynia to jest obrzydliwe

Gość szeregowy czereśniak
to jest prowo, czy masz męża Borata?

Gość gość
ja sikam tylko do zlewu w pracy.

Gość kasia w szoku
nie wiem o czym piszesz jaki znowu borat? co mam z tym zrobić?

Gość gość
sama sika do wanny i Perfekcyjną Panią Domu zgrywa. poza tym jakby taka z ciebie była strażniczka porządku to by naczynia nie zalegały w zlewie. widać się dobraliście w sam raz, dziękuj mu, że cie w ogóle chciał

Gość kasia w szoku
do 22:06 Jak śmiesz mie obrazać głupia pindo, świnio z****** sama masz napewno chlew w domu i nie gadaj ze zawsze od razu zmywasz naczynia bo nikt ci nie uwierzy

Gość picza maricza
sikanie do zlewu jest tylko i wyłącznie uzasadnione w trzech sytuacjach: a) gdy współlokator okupuje łazienke i nie ma innej opcji jak sikanie do zlewu b) gdy chłopak ci groził że jeśli czegoś nie zrobisz to on nasika do zlewu- wtedy po prostu spełnia swoje groźby i tyle c) gdy partner jest kompletnie zalany i nie rozróżnia zlewu od kibla- każdemu może się zdarzyć takie pijaństwo

Gość kasia w szoku
ale on nie był pijany a łazienka była wolna. nie wiem co by było jak by nasza córeczka to widziała

Gość gość
to on powinien zmyc te naczynia a nie w ten sposob okazywac pretensje, chyba do waszego domu rownouprawnienie nigdy nie zajrzalo a tak wogole to szokujace, wspolczuje

Gość gość
Kasiu, przy najbliższym obiedzie, jak będzie jadł zupę powiedz mu, że właśnie je z talerza, który sobie obsikał i że go nie myłaś, tylko opłukałaś, bo brzydziłaś sie go dotknąć.

Gość gość
Gorzej jakby n/a/s/r/a/ł !!!!!

Gość kasia w szoku
wątpie czy to pomoże on czasem naprawde zachowuje się jak cham i się z tego cieszy był 2 lata w angli i powiedział że tam to ludzie żyją na luza. Teraz potrafi pierdzieć i bekać bez żadnego wstydu i przepraszam nie powie nigdy.Ale z tym sikaniem to już przesadził

Gość gość
Ludzie zyja na luza w Anglii, ale nigdy sie nie spotkalam z tym, zeby ktos sikal do zlewu!

Gość picza maricza
och te facety to wieśniaki i tyle, masz racje, to oburzające że nasikał do zlewu bez większego powodu ale nie żołądkuj się o to, bo on bedzie jeszcze bardziej zacięty w tych sprawach. nastepnym razem ty nasikaj na jego bielizne czy cos i powiedz ze akurat miałas taka zachcianke :P zobaczymy jak mu przyjemnie bedzie nalozyc obszczane majty

Gość kasia w szoku
sorki ale tego nie zrobie nie byłabym w stanie nasikać na jego ubrania a ni na żedne inne ubrania. naczynia też już zresztą pozmywałam wrzątkiem nawet się trochę przez to poparzyłam ręke ale i tak nie wiem czy bede umiala jesc z tych talerzy.

Gość gość
bekanie jest sexy do 40 r.z., pierdzenie obrzydliwe w kazdym wieku, a sikanie do zlewu przystoi jedynie dziadkowi z demencja wspolczuje takiego meza

Gość kasia w szoku
nie wiem co będzie dalej, jest coraz gorzej niby okej ale zaczynam mieć go czasem dość. mam ochotę pójść z Anią i już nie wrócić do tego domu I to wszystko przed świętami chyba zaraz się rozpłacze

Gość gość
:D if women loves you , she will let you piss in the sink :D

Gość gość
f******u 23:15 !!!

Gość gość
Fxucxk yxoxu 2315!

Gość gość
Polaczki weźcie na wstrzymanie bo hernii dostaniecie ciolki :D Niech maz szcza gdzie mu pasuje WOLNOC TOMKU W SWOIM DOMKU :D

Jeszcze jedno... Każdy z nas ma czasem jakieś głupie pomysły, ale ich nie realizuje - to normalne. Jeśli zaczyna się je realizować, to znaczy, że należy się leczyć. Masz męża czubka.

Gość gość
zrobił to bo moze ma Cie dosc i tego ze nie zmywasz odrazu:) bo pewnie jego mamusia tak robi :) moze Cie poprostu nienawidzi :) moj przyjaciel jak jego zona nie chciała sprzatac wkladał jej jajka do butow do wszystkich par :) nie miała w czym wyjsc z domu i robiła co trzeba było i sie nauczyła :) Wy głupie jestescie jak k***a mozna zostawiac gary w zlewie ??? nawet na 2 godziny mysle ze jego mocz nie był tak obrzydliwy jak to co sie w przeciagu 2 godziny rozłozyło na tych talerzach :) smacznego :)

Gość zapent
właśnie sikam do zlewu i w tym czasie jednocześnie stukam w klawiaturę laptopa , czas sikania - 15 sekund czas pisania - 15 sekund no dobra, załatwiłem się do zlewu , poleciało do kanalizy