Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak malo jest ladnych i porzadnych kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Im ładniejsza tym gorsza

Gość gość
17.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Im ładniejsza tym gorsza

Gość gość1122
dlatego ze duzo jest facetow nie porzadnych a oni wlasnie psuja te kobietki

Gość gość
dlacego tak malo jest przystojnych i porzadnych mezczyzn? im brzydszy tym gorszy.

Gość ja_bona
a mi się wydaje, że jest dużo więcej zadbanych kobiet niż wcześniej, mają centra handlowe, kosmetyczki i dobrzy fryzjerzy na każdym kroku, rodzice coraz zamożniejsi, tylko...w głowach trochę bardziej ubogo jeżeli chodzi o kręgosłup moralny i priorytety

Gość ja_bona
gościu a ile masz lat, skoro dostrzegasz taką tendencję?

Gość gość
ladna i porzadna ? to nie idzie ze soba w parze!

Gość gość
Ja jestem ładna i bylam porządna, ale teraz nie jestem. Bo dla kogo mam taka byc? Kto to doceni? Jaka by kobieta nie byla porządna, ładna etc. to i tak sie wam zaraz znudzi. Potraficie tylko krzywdzić.

Gość gość
gość 17.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Im ładniejsza tym gorsza 17.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość1122 dlatego ze duzo jest facetow nie porzadnych a oni wlasnie psuja te kobietki 17.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość dlacego tak malo jest przystojnych i porzadnych mezczyzn? im brzydszy tym gorszy. 17.04.14 [zgłoś do usunięcia] ja_bona a mi się wydaje, że jest dużo więcej zadbanych kobiet niż wcześniej, mają centra handlowe, kosmetyczki i dobrzy fryzjerzy na każdym kroku, rodzice coraz zamożniejsi, tylko...w głowach trochę bardziej ubogo jeżeli chodzi o kręgosłup moralny i priorytety 17.04.14 [zgłoś do usunięcia] ja_bona gościu a ile masz lat, skoro dostrzegasz taką tendencję? 17.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość ladna i porzadna ? to nie idzie ze soba w parze! Odpowiedz na ten temat »

Gość gościoooooowa
Dlatego, że te ładne i porządne obracają się wśród facetów patrzących pod kątem innych kryteriów.

Gość gość
Dlaczego? Ano dlatego, że te ładne i porządne są często osobami z mocnym kręgosłupem moralnym i są wierzące, a Wy krytykujecie takie osoby, bo sami nie macie mocnych kręgosłupów. v W każdym razie, ponoć ciągnie swój do swego, a porządny trafi na porządną :) Trudniejsza sprawa, gdy nieporządny chce porządnej :D Chcesz porządnej? To sam taki bądź :)