Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMÓŻCIEEEEE

boje sie że jestem w ciązy...

Polecane posty

Gość POMÓŻCIEEEEE

Nie wiem co mam robic, kochałam sie z chlopakiem przed miesiączką 2 dni przed następnie miesiączka nastapila, jednak kolejny raz zbliżenia był w dni płodne (12 dzien cyklu, a mam około 28,29 dniowe) oczywiscie z prezerwatywą(bez awarii tak nam sie zdaje). Jednak jakoś już w 19 dniu cyklu miałam dziwne objawy typu ból podbrzusza,białawy śluz dość dużo go, miałam również małe zawroty głowy, na piersiach zauważylam żyły, jednak jestem szczupła i na całym ciele mam je widoczne, jednak teraz sa tak jakby wypuklone, szczególnie jedna prowadząca do sutka. Teraz jestem jakies 3-4 dni przed okresem, mam nadal bóle podbrzusza i te żyły na piersiach, piersi są rownież powiększone. Od jakiegos tygodnia jestem w ciągłym stresie przed tym, że mogę być w ciąży, jakie prawdopodobieństwo jest że to właśnie ciąża??

Gość gość
nie no to w sumie pewne...

Gość gość
małe, skoro się zabezpieczaliście :) objawy ciąży są baardzo podobne do objawów nadchodzącego okresu, spróbuj się uspokoić

Gość gość
niepokoją mnie najbardziej te żyłki na piersiach i obfite białe upławy... :( jestem pare dni przed okresem a panikuje jak małe dziecko, po prostu nie jestem przygotowana na ciąze jeszcze nie ten czas ... :( naczytałam sie o mikrouszkodzeniach i sie teraz obawiam, możliwe że sobie wmawiam, ale stres jest ogromny