Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KachaaaaaA

ocet jabłkowy

Polecane posty

Gość KachaaaaaA

Dziewczyny macie jakieś doświadczenia w piciu octu jabłkowego? Ja piłam go jakiś czas temu i efekt był pozytywny tracilam na wadze nie było żadnych skutków ubocznych oprócz wysypu pryszczy na początku. Teraz dalej pije od ponad 2 miesięcy. A Wy co o nim sądzicie macie jakieś doświadczenia?

Tak, ja próbowałam niedawno. Byłam zachwycona, bo mi się wydawało, że mam mniejszy apetyt, że zmniejszył mi się cellulit i zniknął kamień na zębach :P Z apetytem chyba faktycznie działało. A później trafiłam do szpitala z chorą nerką, nie wiem, może to akurat przypadek, ale na pewno przypadkiem nie było to, że byłam strasznie odwodniona. Więc kroplówka z wodą, bo żyły prawie zaschły i zakaz picia octu :D

Gość gość
Ja mam zamiar zacząć pić. Ten wysyp długo trwa? Ile schudłaś i w jakim czasie? Ile powinno się pić tego octu?

Gość KachaaaaaA
Może i to nie wina octu ale przez ten szpital będziesz miała do niego uraz. Ja myślę że odwodnienie mi nie grozi bo ogólnie bardzo dużo pije. Ja pije dwa razy dziennie wlewam na oko mówiąc szczerze ale około 2 łyżek na szklankę wody staram się systematycznie pić ale z różnym skutkiem mi to wychodzi:) a ten wysyp trwał około tygodnia

Gość gość
Słyszałam, że potem cera wygląda lepiej czy to prawda? Ile się chudnie?

Gość KachaaaaaA
To prawda cera później wygląda lepiej przynajmniej u mnie na początku tylko jest problem. A ile się chudnie to nie pamiętam dokładnie ale efekty były.

Gość gość
Aha dzięki :)

Gość gość
prawdziwy ocet jabłkowy z octem ma tyle wspolnego co nazwe.