Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimka1

Co to za objawy?

Polecane posty

Gość Anonimka1

Witajcie :) Mam taki mały dylemacik. Otóż mam nieregularne cykle. Ostatni (3.04.miesiącza) trwał 28 dni, przedostatni z kolei (6.03. miesiączka) trwał 38 dni, także różnica jest. Ale jak już pisałam - ostatni okres dostałam 3.04., a od jakiegoś tygodnia strasznie bolą mnie same sutki. Są ciemniejsze i powiększone. A dziś lekko boli mnie podbrzusze i kuje lewy jajnik. Dziwię się, bo ból piersi lub sutków miałam zawsze jakiś tydzień przed okresem, podbrzusze też mnie raczej nie bolało, chyba że na kilka dni przed miesiączką. Zaraz po okresie miałam taki gęsty, lepki śluz, a teraz jest taki bardziej biały, lekko klejący. Współżyłam do końca w 5. albo 6. dniu cyklu, ale to chyba bez znaczenia? Czemu mam takie dziwne objawy?

Gość gość
może zrób test, tu nikt Ci nie powie, bo wróżką nie jest.

Gość Anonimka1
Ja wiem, że nikt wróżką nie jest, a ciąży nawet pod uwagę nie biorę, bo bardzo wątpliwe, żeby w 5. czy 6. dniu cyklu zajść :) Raczej się zastanawiam czy to normalne czy nie, może ktoś tak miał i coś podpowie. Dodam jeszcze, że od kilku miesięcy biorę hormony na normalizację okresu, bo był bardzo obfity, bolesny i nieregularny. Przy czym to nie są antykoncepty.

Gość gość
skoro masz nieregularne cykle, to nie pisz, że nie można zajsc w ciażę w 5 czy 6 dniu

Gość Anonimka1
Tak, są nieregularne, ale raczej w tą drugą stronę, tj. pow.30 dni. Dopiero ostatnio trafiło się 28. Tak to zawsze 35,38, a nawet 40 dni :)

Gość gość
Może powinnaś iść do ginekologa a może masz nerwice

Gość Anonimka1
Myślisz, że ewentualna nerwica ma coś z tym wspólnego? Do ginekologa chodzę, jak już wspomniałam - biorę hormony :(