Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowinssky

Wygraj nagrody na stacjach statoil o co chodzi?

Polecane posty

Gość rowinssky

Wygraj nagrody na stacjach statoil czy ktoś wie o co chodzi? Byłem wczoraj po pracy zatankować auto i zobaczyłem reklamę jakiegoś konkursu. Można wygrać nagrody na stacjach statoil tylko, że ja nie wiem co można wygrać i kto ten konkurs organizuje. Ktoś z was coś słyszał i wie o co chodzi? Dawajcie wszelkie informacje co i gdzie. Kto wie może wygram nagrodę na stacjach statoil.

Gość kelner z Rewala
nie mam pojecia te ich nagrody sa tak tanie ze wole sobie kupic za gotowke jak mi sie cos spodoba :classic_cool:

Gość PI0TREK
Wygraj nagrody na stacjach statoil to może jakieś zniżki na benzyne? Kurde własnego auta nie mam więc na stacjach benzynowych nie bywam zbyt często.

Gość burzynskiKRK
nie slyszalem, nie widzialem. teraz to sie do swiat trzeba przygotowywac. we wszystkich sklepach mega kolejki, ja nie wiem co ci ludzie robia z tymi zakupami.

Gość sordynika
przez cały rok nic nie jedzą tylko w świeta pałaszują wszystko jak leci hehe

Gość Bullit900
To nie lepiej jak nastepnym razem bedziesz na stacji spytac sie obslugi co to jest za konkurs? Moze na tej reklamie tez byly jakies informacje.

Gość shelberHE
Ludziki to jest konkurs organizowany przez black energy oraz statoil. Jakbyście weszli albo na facebooka blacka lub na ich strone to z całą pewnością byście sie wszystkiego dowiedzieli.

Gość iryzzz
jak juz jestes taki madry to moze zapodaj jakims lineczkiem? bo co strzepy informacji dajesz, ale zero konkretow.

Gość troxi roxi
a co trzeba zrobic? i najwazniejsze co dokladnie mozna wygrac.

Gość PATRYKviper
można wygrać nagrodę na stacji statoil w postaci konsoli do gier play station 4. mi to długo nie trzeba tłumaczyć, stary dobry play i mi się łezka w oku kręci kiedy to w dzieciństwie notorycznie na niej grałem.

Gość troxi roxi
uuu a jest do tego jakaś gra?:D:D

Gość zawyacki
Fifa 2014, a do tego nagroda pieniężna. Moim zdaniem można wygrać spoko nagrody na tych stacjach statoil. Tylko trzeba się uwijać bo konkurs trwa do 8 maja.

Gość gość
Sram na PS4. Wybieram stacje Orlenu, oni nie spamują na forach. :classic_cool:

Gość alicjaROCK
znaczy jakiś kod pod nakrętką czy co?

Gość harlanka80
Żeby wygrać nagrodę na stacjach benzynowych statoil to masz kupić dwie puszki blacka albo dwie butelki tego energetyka i potem wysyłasz smsa na numer 70120, a w treści wpisujesz black towarzyszy mi w podróży, bo .. i se jakoś kończysz zdanie. Twoja własna inwencja twórcza.

Gość alicjaROCK
ee nic trudnego jak ktos jest zawodowym pisarzem. jeszcze tylko dwa dni i wielki finisz.

Gość PIERNIKOWEszalenstwo
esemeska już wysłałam, a teraz tylko czekam na wyniki. jak tam się czujecie po świętach? niby święta człowiek miał chwilę wolnego, ale wolne dni zleciały jak z bicza strzelił i takim sposobem na malowanie mieszkania pozostała tylko majówka.

Gość rozercik
Ale jak bedziesz miala pomalowane mieszkanko to przynajmniej będziesz mogla w nowych czterach katach grac na playstation 4, podejrzewam, ze jak wygrasz nagrode ze stacji statoil to bedziesz miała co robic.

Gość wierchowy18
taa tylko, że raczej fifa to meska gra. nic nie mam do was dziewczyny, ale kobiety za piłką nożną raczej nie przepadają.

Gość N0Nstop
I tego sie trzymajmy.

Gość TANGOmotyla
A czy naprawdę każdego trzeba z góry osądzać? Może lubię grać w gry i interesuje się piłką nożną? Ja tam taką nagrodą nie pogardze.

Gość slonecznikowAGA
ci to z blacka jada ostro z tymi konkursami. normalnie jeden za drugim. i co czekacie na wyniki? mam nadzieje, ze mi sie uda. taka konsolka do szczescia by mi sie przydala.