Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet lat 35

Kto z was prowadzi nudne zycie praca dom i nie ma kobiety

Polecane posty

Gość facet lat 35

ta monotonia zycia mnie zabija - mysle o..... jak to zmienic - jesli jestem niesmialy - zawsze mam jakies blokady

Gość woman_next_door
Szkoda życia na nieśmiałość. Czas leci, działaj.

Gość gość
przynajmniej masz pracę i dom, niektórzy nawet tego nie mają

Gość gość
ja mam 32 lata i też praca praca praca dom, pracuję po 12 -14 h na dobę i nie narzekam, lubie swoją prace, kocham swoje życie i wolę to niż skakanie nad facetem i uzeranie sie z nim

Gość gość
ja nie chce sie uzerac z polowka, mieszkania nie mam tylko wybajmuje pokoj w wielkim miescie za granica, ale praca nie daje mi satysfakcji poza tym - to prawda - szkoda zycia na niesmialosc

Gość tdsfdsfsdfsdfsdfsdfsdfs
^ podziwiam Cię.ja mam 23 lata i studiuję , a jak pomyślę że za 10 lat wg schematu mam być matką, mieć ustabilizowaną sytuację zawodową i męża to mi się niedobrze robi. chcę być wolna jak najdłużej, skupić się na sobie i rzeczach które mnie rozwijają i sprawiają przyjemność, na swoim wykształceniu, na tym żeby samodzielnie coś w życiu zdobyć a nie na tym aby z kimś na siłę być

Gość Agga z Opola
A ja mam 37 lat i chciałabym być z kimś.niestety chyba ''mój czas'' już minął, szkoda no ale rwać włosów z głowy nie będę ..

Gość gość
myślę że są w życiu pewne etapy i po gorączkowym pragnieniu bycia tylko ze sobą napełniamy się tym po brzegi i potrzebujemy kolejnego etapu- bycia już z kimś i zakładania rodziny

Gość gość
A ja bardzo chcę mieć męża i dziecko. Mam już 36 lat i mimo ze wg opinii innych mam urodę to jestem panna.

Gość gość
jakoś rośnie terazpokolenie 30 i 30 paro latków samotnych, bo wlaśnie to oni wcześniej wybrali źycie w pojedynkę i karierę, zatem nie przejmuj się bo myślę, że jest w czym wybierać i niedługo trafisz na swojego

Gość fdfdsfasadadasdasd
nie rozumiem kobiet któe po 35 r życia mówią że ich czas już minął i że za późno na męża i dziecko. dla faceta 35 lat to najlepszy okres życia, czmeu kobiety same się ograniczają i narzucają sobie, że 20 lat to ten ICH czas a 30 to już po ptakach? kompletnie tego nie rozumiem. młodość trwa do 40, a jak ktoś chce, nawet do 50 roku życia. to potem można sobie mówić że jestem już za stara na to czy tamto, ale 30 kilka lat to młody wiek jak na dzisiejsze czasy, gdy ludzie żyją po 80-90 lat a medycyna estetyczna powoduje, że 40latki wyglądają na 20latki

Gość gość
:-) :-( ;-) :-) :-( ;-)

Gość gość
:-) ;-) ??

Gość jeszcze nie ideał
32 letnia koleżanka która wypowiedziała się trochę wyżej, jest dla mnie ideałem silnej, niezależnej i samo spełnionej kobiety. Dążę aby taką być i super się czytam posty kobiet które są świadome swojej wartości, a ich jedynym celem życiowym nie jest facet przy ich boku. Mi jeszcze trochę brakuje ;)

Gość gość
:-) ;-) :-) :-) ;-) :-) :-) ;-) :-)

Gość gość
prowadzę barwne życie otoczony metalowymi prętami i marzeniami że biję nimi kobiety

Gość gość
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

Gość gość
;-) ;-) :-) :-(

Gość do Agga z Opola
a mialas juz partnerow?

Gość gość
ja mam tak samo jak autor, ale mam do tego zone i 2 dzieci. W gruncie rzeczy to nic nie zmienia, praca, dom, dzieci i tak w kółko. prawde nic to nie zmienia, seksu juz sie nawet nie chce, bo w robocie taki stres i zap*****l, ze wszystkiego sie odechciewa.... takie po/je/ba/ne zycie.

Gość gość
;-) @--->--- ;-) ;-)

Gość gość
:-) ;-) :-)

Gość Agga z Opola
Jestem dziewicą:-)

Gość gość
agga chcialbym Cie poznac ;-)