Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem po co na kalekie dzieci wydawać tyle pieniędzy ?

Polecane posty

Gość gość
Wiecie co nie wierzę, że w tym kraju jest tyle potworów i nie mam na myśli chorych dzieci, ale osoby tu się o nich wypowiadające. Czy Wy macie jakieś uczucia czy tylko konsumpcjonizm Wam w głowie i kult mlodosci i piękna.

Gość gość
a nie przyszlo ci do tego zakutego psa,ze chwila nie uwagi i juz dziecko masz chore,albo przy porodzie lekarz nawalil" LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE..........wy jestescie potworami!babcia56

Gość 31 wiosen
swiadomie zdecydowali się na takie dziecko to sami powinni sobie radzić a nie wszędzie łapy wyciągać

Gość gość
a jak zawinil lekarz???????????????a zreszta jestescie wszyscy chamami !bez serca i uczucia....glazy!!!!

Gość gość
oni na tych kalekach interes ubijają , ta Iwona , pierwsza krzykaczka w sejmie co ma syna niepełnosprawnego drze ryja o forse a ten syn , normalnie chodzi, uczy się w liceum tylko krzywo gada a ta suka pieniędzy woła a na fb foty z zagranicznych wakacji wg mnie taka krowa co bierze forse od państwa na chore dziecko i wyjeżdża sobie na zagraniczne eskapady to powinno jej sie zabrac ten zasiłek niedługo bedzie tak że w Polsce będzie sie opłacało rodzić kalekę bo taka matka bedzie miała forse od państwa, od fundacji, fundacja zarabia, skamlanie, płacz w telewizji i pokazywanie tego swojego koszmarka oblesnego i wołanie kasy a weź ty kobito utop ten swój produkt człowieczy i spiertalaj !

Gość gość
Ta jasne zarabiają na chorych dzieciach. Ty musisz być bardzo biedna skoro nawet tych ochłapów im zazdrościsz. Ja wolę żeby moje podatki przeznaczone były na chore dzieci niż np. więźniów czy takie emocjonalne zera jak Ty.

Gość gość
a czy te dzeci nie mogłyby poprostu powyzdychać

Gość 31 wiosen
w dodatku te dzieci są takie obrzydliwe,ciągle otwarte pyski z których cieknie ślina...wydają z siebie takie straszne odgłosy :O

Gość gość
ale macie chore mozgi krwjopijcy

Gość Malwinaaaaa
Dla mnie to temat rzeka , nie wiem moze Ty masz takie szczeście że Ciebie ktos prosi o pomoc finansowa na dzieci .Ja wole dac na dzieci chore niz pasibrzuchom w sejmie napełniać kabze

Gość gość
i co mnie obchodzi że ten koszmarek tatus kocha i przytula,k rozumiem że dla każdego rodzica jego dziecko jest cudownością ale on chce żebym ja tez to dziecko kochała bo się nauczyła coś , tylko ja nie mam ochoty uwielbiać tego koszmarka i po co to pokazywać w telewizji, tego koszmarnego ryja ? niedobrze się robi

Gość gość
myslisz ze ktos chce ogladac twoja paszczeke?

Gość gość
jest wielkanoc albo zbliża się danina 1 % to nawalają te kaleki w hurcie , juz mam dosyć patrzenia na to na polsacie już porobili jakies nowe filmiki z nowymi kalekami , nayebali tego w cho/oj , tera w przerwie każdego filmu musisz patrzeć na ufoludki

Gość gość
idiotka idiota z was to że jest chore dziecko to tak pisać ty myślisz że one nie chciały być by zdrowe a każde dziecko na swój sposób jest śliczne oby was to spotkało to potem porozmawiamy

Gość gość
Ja wole dac na dzieci chore niz pasibrzuchom w sejmie napełniać kabze x kolejny prymityw, dajesz grubasom i tak czy tego chcesz czy nie z wlasnych podatkow

Gość gość
jak sie zrobi wam cellulit albo obniza cycki to juz w glos placzecie, ciekawe cobyscie zrobili jakby wam noge urwalo?

Gość 31 wiosen
a czemu nam źle zyczysz?..my nikomu źle nie zyczymy

Gość gość
idiotka idiota z was to że jest chore dziecko to tak pisać ty myślisz że one nie chciały być by zdrowe a każde dziecko na swój sposób jest śliczne oby was to spotkało to potem porozmawiamy ,,, nie musialyby zyc w cierpieniu i "chciec" byc zdrowe, gdyby takie egoistki ich w ogole nie rodzily. PS uwazaj z zyczeniami szmato, bo wszystko to co zyczysz innym wraca do ciebie teraz z podwojna moca

Gość gość
Widze że Was najbardziej ta kasa boli. Weźcie się za prace i zaróbcie sobie to wam przestaną przychodzić głupie pomysły

Gość gość
kazde dziecko jest sliczne??? WTF?? rozumiem, ze mozna wspolczuc innym, lubic chorych itd ale na boga kogo ty chcesz tu oszukac? Bedziesz wmawiac, ze kupa pachnie i jest piekna? Wykrzywiona geba, cieknace smarki i slina, odglosy jak z jaskini i ryj frankensztajna jest sliczna? :O:O:O nie moge

Gość gość
Najbardziej szczekają te co gowno mają bo najniższą krajową zarabiają i nawet jakiś mały zasiłek jawi im się jako majątek. Cierpienie na brak pieniędzy jak widać nie uszlachetnia a robi z człowieka istotę gorszą od zwierzęcia.

Gość gość
Racja nierobów najbardziej ta kasa boli:D a nie chore dzieci. Zresztą to wypowiedzi tak puste i szczeniackie że tego się czytać nie chce.

Gość gość
oby was to spotkało to potem porozmawiamy ............. haha a co, tez maz leb wiekszy niz d**e, 2 zeby w poziomie i 3 nogi?

Gość gość
mi nie chodzi o kasę ale co mozna zrobić za tą kasę bo jak zdrowe dziecko zdolne żyje w biednej rodzinie to zabrałabym kalece i dała temu zdrowemu żeby rozwijała talent, żeby zdrowo się odzywiała, żeby poznawała świat a i tak pomagam dzieciom, bo na portalach do tego przeznaczonych pomagam matkom które mają dzieci, ciuchy im kupuje, jedzenie , dzieci ładne , zdrowe , przepiekne i szlag mnie trafia jak widzę te paskudne kaleki w tv i skamlanie o forse zwykły byznes albo kaleki które spały na podłodze w sejmie, no ludzie litości :O i nie ruszac jej bo kaleke urodziła, święta jest

Gość gość
ich sie powinno powywieszać te nojdory

Gość gość
"Racja nierobów najbardziej ta kasa bolismiech.gif " "Najbardziej szczekają te co gowno mają bo najniższą krajową zarabiają i nawet jakiś mały zasiłek jawi im się jako majątek. " x dokladnie, najbardziej szczekaja leniwe nieroby co wymyslily sobie sposob na zycie- urodzenie i wychowywanie kalekiego dziecka i dostawanie kasy, bo "im sie nalezy"

Gość gość
Oj żeby was życie kiedyś nie postawiło w sytuacji matek tych dzieci, z tym, że Wy byście tego downa wyskrobały nowoczesne socjopatki.

Gość gość
i nawzajem kupo sraki

Gość gość
downów trzeba na stos zawlec bo to zaraza jest:D

Gość gość
Goscia z 20;16 też trzeba zutylizować bo nawet czytać nie potrafi downiak.