Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Wam się nie podoba w waszych związkach ?

Polecane posty

Gość gość

Kobietki pytam się Was co nie pasuje w Waszych związkach? Co sprawia,że się denerwujecie na facetów? Ja osobiście jestem w związku 9 miesięcy On (22lata). Nienawidzę,gdy odpisuje mi na smsa jednego 2-4h.Kilka razy prosiłam,go o częstsze odpisywanie.Odpowiedział,że będzie się starał.. Ale nie widać efektów.Po za tym na święta wyjeżdża do domu (500km).Wtedy ma dużo pracy w domu i rzadko się odzywa i pisze :( Jak wychodzi z kolegami nie odpisuje w ogóle i nie daje znac co u niego.. Przykro mi bardzo,prawie codziennie czuje niepokój...

Gość gość
mój ciągle się spóźnia. Nie potrafi się też umówić na konkretną godzinę. Kiedy słyszę, że zje obiad, ogarnie się i przyjedzie do mnie to wiem, że mogę się spodziewać za ok 2 godziny, ale i tak nie wiem o której się zjawi, bo może jeszcze coś, gdzieś będzie załatwiał. Czasm myślę, że jestem jego zapełniaczem czasu.

Gość gość
Ogólnie mam "alergie" na ludzi,którzy nie odpisują mi na smsy w ogóle lub musze czekac dlugi czas na odpowiedz.A jak robi to moj chłopak to dostaje padaczki noramlnie i takiego wnerwu,że szok. Gadalam juz z nim o tym. Efektow nie widac.Chce żebym się przyzwyczaiła do tego,że nie odpisuje od razu,tylko gdy ma wolny czas na to o.O Co kobietki moge zrobic z tym ?? Prosze o pomoc lub poradę :( Zależy mi na związku,ale jak tak jest to cierpie na tym ..

Gość gość
rób tak samo

Gość gość
wiekszosc facetow zachowuje sie wlasnie w taki sposob. mysle, ze to ich cecha. z czasem mozna sie przyzwyczaic ;) czasy, gdzie facet o nas zabiegal, odpisywal od razu, dzwonil, staral sie byc na czas albo i przed...nie powroca! Oni sa inni! A pisanie smsow to juz dla nich strata czasu. Moj woli zadzwonic-tak mi powiedzial. Efekty sa takie, ze ja stracilam ochote pisania do niego, on dzwoni 4 razy dziennie.

Gość gość
on siedzi I graw gry komputerowe np. po 4 godziny w sobote od rana

Gość gość
- tak jak i u waszych facetów, moj godzinami czasami nie odpisuje na smsa albo zastawia gdzieś telefon, np w kuchni czy innym pokoju i nie słyszy jak dzwonie. -potrafi marnować czas przed telewizorem lub komputerem, nawet kiedy nie ma tam nic ciekawego, ale ciężko mu się zebrać żeby zrobić coś konkretnego - kontakt z jego koleżankami 5 lat razem, ja 20, on 22

Gość gość
To ja widzę że mam szczęście, bo mój zawsze szybko odpisuje na smsy, nie spóźnia się i w sumie niczym mnie nie denerwuje... i to mnie najbardziej wkurza, że nie mam się o co przyczepić ;) Chociaż nie jest jedna rzecz... mój facet jest chyba uzależniony od robienia minetki, mógłby to robić po kilka razy dziennie i nigdy nie ma dość, to mnie trochę wkurza, ale tylko trochę, no i przez telefon nie lubi rozmawiać, a ja mogłabym to robić godzinami :)

Gość gość
mnie wkurza, ze wciaga x sztuccow, talerzy, kubkow......

Gość gość
Mnie denerwuje to, ze nie przeklina i nie pije. Zawsze chciałam mieć prawdziwego mężczyznę a on taki c***owaty :(