Larry from North Hollywood 0 Napisano Kwiecień 18, 2014 rii do jedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2014 SRAM CI DO RYJA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Kwiecień 18, 2014 Pomyliłeś mnie z kimś nic nie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bruno Curtis Napisano Kwiecień 18, 2014 słuchaj mnie k***esterolu, w twój kikut wbity skrzepisty pasierbie, jucha warchoła cię drąży, chlastaczu skrzepłych białek, przystawko dla mitochondrium, trąbeczko eustachiusza, rozklektana opono mózgówa na przysadce zwiędłych pnączy, niech miot twój zczeźnie, a pamięć w morową woń się przemieni, ole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bruno Curtis Napisano Kwiecień 18, 2014 grubo nie? malo sie nei pozygalem w trakcie pisania :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Larry from North Hollywood 0 Napisano Kwiecień 18, 2014 Nie wiem czy powinienem się podniecić czy płakać, napiszesz to jeszcze raz, podnieca mnie, to ze skrzepem białek z dużej litery poproszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bruno Curtis Napisano Kwiecień 18, 2014 nie no, już wystarczy, chcialem tylko sprawdzic jak mi to wyjdzie, i wyszlo obrzydliwie, nie bede tego powtarzac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach