Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dolegliwosci po tabletce po stosunku.

Polecane posty

Gość gość

Mam problem bo uprawialam stosunek z zabezpieczeniem lecz pekla dopiero po stosunku to zauwazylismy i skonczyl we mnie bo myslelismy ze jest okay szybko poszlam sie umyc jak zauwazalylam ze pekla to sie stalo 15 kwitnia, po 15 godzinach zazylam tabletke po stosunku od 12 kwietnia bolaly mnie piersi wydaje mi sie ze przed miesiaczka bo zawsze tak mam. Kiedy wzielam tabletke bolaly i nie bolaly piersi dzisiaj 3 dzien po tabletce i mnie przestaly bolec, po wziecia tabletki bolalo mnie po prawej/lewej/ posrodku stronie podbrzusze lecz dzisiaj juz nie. To byl 24 dzien cyklu od stosunku. Mial ktos taki problem? Troche sie boje bo to moj pierwszy raz jak zazylam tabletke bo od nie dawna wspolzyje.

Gość gość
Ja nie mialam takiego problemu alw moje dwie kolezanki tak. Jedna stracila okres na 3 mce i musiala miec wywolywany luteina. Druga miala problem z plamieniami przez wiekszosc cyklu. Tabletka po rozwala gospodarke hormonalna bo to bomba hormonow. Dlatego pomysl o lepszym zabezpieczeniu na przyszlosc.

Gość gość
Mam nadzieje ze nie bd w ciazy bo to wkocu 95% jak sie wezmie w ciagu 24 godzin po stosunku

Gość gość
No wlasnie mam taki sam problem :/

Gość gość
Mam pytanie czy tabletki po stosunku pomagaja? A jesli tak to w jakich godzinach byly brane?