Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał26

Czy powiedzieć dziewczynie że łysieje?

Polecane posty

Gość Michał26

To głupie, ale bardzo mnie to martwi, a wiem że tacy faceci (łysi) są dla niej nieatrakcyjni. Bardzo się jej podobam, a pod względem charakteru, poglądów czy poczucia humoru pasujemy do siebie wręcz idealnie, znamy się od kilku miesięcy i mamy po 26 lat. Boję się, że przestanę się jej podobać tak jak dziś i coś w związku zacznie się psuć, czy nie lepiej wiedzieć na czym się stoi i już dziś zapytać co ona na to, z drugiej strony to oznaka słabości, a nie chce żeby mnie tak postrzegała, bo taki nie jestem, tylko mi na niej tak zależy, że mi to weszło na banie i nie daje spokoju :(

Gość gość
ona ma oczy i widzi ;) zreszta ona tez sie bedzie zmieniac wiec nie przejmuj sie tak swoim wygladem.

Gość my name is_Luka prawna
zyjesz na krawedzi? :classic_cool:

Gość gość
a po co?jak bedzie naprawde sie wam ukladac, to po latach lysina przestanie byc problemem, wyglad jest wazny na poczatku, a pozniej albo ludzie przywiaza sie do siebie psychicznie i wyglad nie bedzie miec juz znaczenia, albo mimo atrakcyjnego wygladu nie powstanie zadna glebsza wiez i piekna para sie rozleci

Gość my name is_Luka prawna
kupilem nowy czajnik z gwizdkiem na zajaczka musialem se zrobic prezent :classic_cool: