Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygląd jak ze szkółki niedzielnej

Polecane posty

Gość gość

Brat mi dziś tak powiedział.. I ma rację. Normalnie się ubieram (nie wieśniacko ani starobabciowo), maluję zawsze, ale nic to nie pomaga, typu urody i wyglądu 12 letniego dziecka i pyzy nie zakryję.. Najśmieszniejsze, że w większości cech jest zupełnie odwrotnie niż ktoś mógłby wnioskować po wyglądzie. Ale wiadomo, że ludzie od razu oceniaja przez pryzmat wyglądu ;\ myslicie swoje jak widzicie kogoś tak wyglądającego?

Gość gość
ch*j z ludzmi

Gość gość
K***a mam ten sam problem, jestem naturalna blondynka, jestem mdla z urody i wygladam na grzeczna. Niektore laski ubiora jeansy, trampki i zwykly t-shirt, rozpuszcza wlosy, pomaluja rzesy, zrobia kreske i wygadaja z***biscie seksownie, a ja jak 12 letnie dziecko. Wlasciwie teraz 12 latki wygladaja duzo powazniej i kobieco. Ja wygladam troche jak ta aktorka Aneta Zajac, obojetnie czego ze soba nie zrobi i tak wyglada mdlo i nie ma w niej nic przykuwajacego uwage, zero pazura, sexu

Gość gość
Ja nawet nie wiem do jakiej aktorki sie porownac, ostatecznie do Gomez, ale ja nawet urocza nie jestem, no i brzydsza od niej..

Spójrz na to z dobrej strony, kiedy inni zaczną się starzeć Ty nadal będziesz wyglądać młodo :)

Gość gość
ładne bluzki, rurki, olowkokowe i mini spódnice, ubieram się w Stradivariusie, Berkhsce, Tally Wejil, trochę w H&M.

Gość gość
Ale ja nie wyglądam młodo na pozytywny sposob..nie jak np Magdalena Frąckowiak, tylko gorzej:P nos mam sporawy też

mimo to - osoby które wyglądają "dojrzale' w młodym wieku bardzo szybko się starzeją :P

Gość gość
paszczur

Gość gość
nie martw sie tak

Gość gość
To dlatego tu tyle opinii, że kobieta nie powinna się malować Haha bo wy mdłe blondyneczki tak hooojowo wyglądacie i nie możecie nic z tym zrobić :D

Gość gość
ja sie maluje i nie jestem blondynką, tylko szatynką:P

Gość gość
Chodzilo mi bardziej o to, że jak kobieta przyzna, że lubi się malować to jest wyzywana od tapeciar itp. Żal d**ę ściska, że makijaż komuś jednak coś podkreśla. U tych mdłych wsiurek nic.

Gość gość
To może masz za krótkie włosy? Albo za rzadkie? Używaj oleju rycynowego na 15 min przed myciem głowy raz w miesiącu.

Gość gość
Ano to się zdarza. Po mnie jechały koleżanki, że po co się maluję, jedna pierdzieliła i pierdzieli o naturalności, a teraz nosi koloryzujące i powiększające soczewki :D

Gość gość
Krotkie mam, tj do ramion a miałam do ponad połowy pleców, ale miałam je tak zniszczone, że musiałam ściąć. Jak odrosną, to będę lepiej wyglądać, ale i tak wiele mi to nie da :)

Gość gość
A oleju uzywam, tylko że kokosowego, arganowego

Gość gość
dobrze, ze chociaz w fajnych sklepach sie ubierasz :P

Gość gość
Ano to się zdarza. Po mnie jechały koleżanki, że po co się maluję, jedna pierdzieliła i pierdzieli o naturalności, a teraz nosi koloryzujące i powiększające soczewki Hehe