Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hela9993

Moja siostra przespała się z chłopakiem mojej koleżanki

Polecane posty

Gość hela9993

Już nie są razem, ale kiedy to zrobiła to byli. Wiem, że teraz moja siostra się z nim spotyka. Naciąga mnie na wymioty jak o tym myślę Czy warto powiedzieć koleżance o tej sytuacji? Mam wyrzuty sumienia, że jej o tym nie powiedziałam od razu, ale nie chciałam, żeby cierpiała . Najgorsze jest to, że młoda nie czuje, że zrobiła coś nie tak....żadnych wyrzutów sumienia. Najbardziej żałosne jest to, że chodzi na pielgrzymki, drogi krzyżowe, do kościoła, a potrafiła zrobić coś z taką premedytacją. Pomóżcie!

Gość gość
Też się z nim prześpij.

Gość hela9993
Ja już dawno z nim srałam :)

Gość gość
Przespie sie z toba,chcesz?:-)

Gość gość
Haha religijne k***y są najgorsze. Ja bym się w to nie mieszała.

Gość osman
No,ta religia najgorsza. Tuta pitu pitu do krzyżyka, a po 24;00 byle z kim byle gdzie.

Gość hela9993
No,nie mieszam się póki co.Ze mną też się chciał przespać ale go zlałam i myślałam, że to głupi żart. Ale czas pokazuje że w końcu, spróbował z młodszą. W sumie to nie była to jego jedyna zdrada, teraz pewnie puka nie tylko moją siostrę. Najbradziej szkoda mi kumpeli, a młoda jest głupia choć już nie taka młoda.

Gość hela9993
No śmieje się, ale nie potrafię zrozumieć jak można zrobić coś takiego. Zaznaczam, że nigdy nie miała normalnego związku czy chłopaka, tylko łózowe znajomości. Jestem na nią wściekła i jest mi jej zal ... bo wiem, że spotyka się z nią tylko dlatego, że jest najgłupsza i najbardziej naiwna ze wszystkich jego byłych. Chyba zostawie to samemu sobie, czas pokaże, że nie było warto.

Gość gość
Ciekawe, czy ona byłaby taka spokojna, jabyś przespała się z chlopakiem jej przyjaciolki. Moze sprobuj:D

Gość gość
Ale idiotyczne tematy wymyślają na tyn forum! Ręce i majtki opadają, że trudno to komentować:D