Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO DODAC DO CIASTA ZAMIAST KAKAO

Polecane posty

Gość gość

chcialam zrobil babke bialo- czarna ale brak kakao. co moge dodac zmiast kakao

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
cynamon, bądź przyprawa do piernika trochę to zaciemni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ale zeby smak byl czekolady.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
czekoladę rozpuszczoną

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jak juz to wiórki czekoladowe, ale czy baba wyjdzie jak to się rozpuści, czy będzie klajster?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
znalzlam tylko czekolade na goraco w saszetce.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
może Ci nie wyjść. Zrób zwyklą babkę i oblej ją czekolądą z wierzchu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja właśnie nie dodają kakao a czekoladę, ale ja daję gorzką wedla - tabliczkę rozpuszczoną w kąpieli wodnej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
budyn czekoladowy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
to da marny kolor,żadnego smaku,i pełno tam chemii wiec moze być zakalec-czekolada na gorąco to juz lepiej,wez suchego maku(pół szkl) i do częsci dodaj,albo zetrzyj (sparzona cytryna) skórkę z cytryny ale tylko to żółte-będzie aromatyczna babka cytrynowa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
budyn mam. ale czy wyjdzie ciasto?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
zawsze robie na budyniu rozne ciasta i wychodzi moze byc tez czekolada w proszku taka do picia to jest na mace ziemniaczanej a przeciez tez sie do ciasta taka doodaje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dodaj trochę kału,tak nie za dużo,byle dało kolor i smak:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×