Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6t i 2d brak bicia serduszka

Polecane posty

Gość gość

witam mam pytanie mialam robione usg w 6t i 2d i nie bylo bicia serduszka...lekarka powiedziala ze jeszcze za wczesnie i kazala przyjsc za 2 tygodnie. czy rzeczywiscie moglo byc za wczesnie??

Gość gość
tak, moglo byc za wczesnie, spokojnie...

Ja byłam równo w 6 tygodniu i też nie było, tydzień później już pięknie pukało ;) To zależy, kiedy doszło do zapłodnienia a więc tego, kiedy była owulacja a to u każdego różnie jest. Spokojnie!!! Nerwy szkodzą maluchowi! ;)

Gość gość
ja mysle ze było za wczesnie i ze za 2 tygodnie zobaczysz serduszko ;)

Gość bkt
ja poszłam jak miałam 7t wg om i nie było nawet zarodka... dziś syn ma 18 mc:) nie martw się:)

Gość gość
Ja mam to samo, om 6.03 i brak tętna.... Lekarz kazal przyjść za tydzień ale ja wciąż sie martwie..... uspokoil mnie bo karmie piersią i powiedział ze owulacja moze sie zmienić..... czekam jak na szpilkach....

Gość gość
za wczesnie

Gość gość
A ja mam inne zdanie na ten temat. U mnie tez nie bylo nic widac w 6, kazal przyjsc w 7 serca dalej nie bylo. I co? Po paru dniach od usg nastapilo krwawienie i po ciazy mimo brania lekow na podtrzymanie. Nie chce abyś sie martwila ale pytasz to pisze jak jest u mnie. Tylko ze ja dokladnie wiedzialam kiedy mialam owu i lekarz dokladnie obliczyl ktory to tydzień

Gość gość
Serduszko zadko widac w 6 tygodniu ciazy. Zalecane jest chodzenie na USG ok 8 tygodnia ciazy wtedy widac juz serduszko. Latacie do lekarza w 6 tygodniu ciazy i zakladacie pozniej milion topikow na kafe, a wystarczy sobie poczytac od kiedy zaczyna bic serce dziecka i jak wyglada jego rozwij od 1 tygodnia.