Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MIĘKKIE andruty z masą krówkową HELP

Polecane posty

Gość gość

Może ktoś z was wie jak zrobić miękkie andruty z masą krówkową. Nigdzie nie mogę znaleźć odp. co zrobić żeby wafel po przełożeniu go kremem nie był suchy i chrupiący, bo takich andrutów nie lubię. Wszędzie w necie pełno przepisów tylko i wyłącznie na te suche, tak na marginesie to nie wiem co ludzie lubią w tych suchych andrutach z kremem domowej, jak takich to pełno po sklepach :) Kiedyś udało mi się kupić właśnie miękkie andruty z masą i chciałabym takie zrobić. :) Moja babcia też takie właśnie robiła, albo z kajmakiem i masłem, albo kakaowe z nutą alkoholu. Będę bardzo wdzięczna za jakieś linki, albo wyjaśnienie mi jak zrobić żeby były miękkie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
obciazasz deska na ktora stawiasz cos ciezszego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
spróbuj namoczyć je w mleku, albo zwilż jedną stroną szmatką z mlekiem, lub rumem, albo jakoś tak, pokombinuj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W to złotko szczelnie zawiń i przyćiśnij czymś dobrze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×