Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zagłodzone niemowlę

Polecane posty

Gość gość

jestem zszokowana tym co się stało w Małopolsce,w Brzezinie czy jakos tam,szukalam tego tematu tutaj ale nie ma wiec zakladam,co myslicie? ja nie moge sobie miejsca znalezc od wczoraj,wciaz mysle o tej Malutkiej,placzę...

Gość gość
dlaczego denny? no coz,myslalam,ze kogos jednak to obchodzi,ja jestem wstrząśnięta.

Gość gość
zajmij sie pozytywnymi rzeczami zamiast karmic sie cierpieniem. w afyce codziennie umiera niemowle z glodu i co z tego? czemu o tym nie czytasz i nie placzesz? bo to daleko a dzieci sa czarne? przestan czytac i ogladac bzdury zajmij sie wlasnym zyciem.

Gość gość
moze ciebie nie obchodzi,mnie tak. I nie karmię sie tym,mam wlasne zycie,jednak nie jest mi obojetny los innych,zwłaszcza bezbronnych,niewinnych dzieci. Jest cos takiego jak współczucie,empatia,to nas wyróżnia od znieczulicy i czyni ludzmi.

Gość gość
karmisz sie tym.. jest duzo wiecej dobra na swiecie tylko media pokazuja jedynie zlo i nienawisc. Zajmij sie pozytywnymi rzeczami bo spotka cie straszny los..

Gość gość
nie chodzi o to ze siedze i interesuję się tylko złymi rzeczami, jestem wstrząśnieta dlatego,ze nikt wczesniej nic nie zauważył (własnie przez taką postawę jak tu proponują,wypij herbatkę,odpręż się,podczas gdy za scianą moze odbywac się tragedia-choc nie musi,oczywiscie ale mysle ze nalezy byc czujnym i lepiej zapobiec,niz dopuscic do tragedii,mysle ze powinnismy byc czujni i nieobojetni gdy podejrzewamy ze cos złego moze się dziać,co to za postawa-to zwykła znieczulica. A czemu media nagłasniają takie przypadki? nie,zeby karmic się złymi rzeczami,ale zeby ukazac ludziom daną sytuację aby w przyszłosci gdy ewentualnie dojdzie do podobnego przypadku,móc kogoś uratowac; jeśli da sie uratować choc jedno dziecko,to mysle ze warto. W kazdym razie ja na pewno,gdyby byla taka potrzeba to pomoge jakiemus dziecku i nie bede obojętna. Pozdrawiam serdecznie.