Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZapracowanyON

Czy pozwolić Jej na romans z kobietą?

Polecane posty

Gość ZapracowanyON

Spotykam się z o dekadę młodszą dziewczyną, ale nie mam za dużo czasu ...Dwa lata temu była inna sytuacja teraz jest inna. Ona tęskni, brakuje jej czułości, seksu, mówi że kocha, ja kocham ją...Poza kwestią czasu i tego dogrania w łóżku jest nam razem idealnie, te same charaktery, on mnie wycisza a ja ją...ale wysokie libido powoduje, że się męczy- widujemy się raz na tydzień, a ja może raz na 3 tygodnie jestem w nastroju na seks. Ona jest biseksualna w związku z czym zapytała czy zgodzę się na to by sypiała z kobieta/kobietami nie wiążąc się z nikim ( nie ma mowy o facetach). Czy dobrze robię decydując się na to? Czy jest to sposób na to by przeczekać ten ciężki czas nieustannej pracy i stresu czy jednak powonieniem jest postawić żelazne ultimatum?

Gość gość
Dziękuję Akademii Filmowej... Oskar 2014 :classic_cool:

Gość ZapracowanyON
To nie jest wymyślona historia...

Gość ZapracowanyON
A co takiego nieprawdopodobnego jest w mojej historii?

Gość gość
pozwolic , i tak to zrobi i tak , wiec nie masz wyjscia , zakazy tylko wszystko psują

Gość ZapracowanyON
No tak, zapomniałem, że takie fora najczęściej czytają 14latki, którzy nie wiedzą jak wygląda życie po 40tce kiedy wracajac do domu masz czas na sen i płacenie rachunków.

Gość ZapracowanyON
Tylko czy to, że to z kobietą a nie innym facetem będzie mnie zdradzać bedzie miało jakaś różnicę? Dla Was by miało? Nie jestem z tych co sie napalają myślami o trójkącie

Gość gość
jakim trójkącie? one będą same ha

Gość ZapracowanyON
Nie z facetem nie..na sama propozycje kazałbym jej sie wynosić. Ale zdaje sobie sprawe z tego, że nawet jak jestem to 'mnie nie ma' i nawet rozmowy ostatnio się sprowadzaja wyłacznie do mojej roboty. W ciągu ostatniego półrocza w żartach (tak myslałem) kilkukrotnie rzucała 'czy mogę sobie znaleźć kochankę?' Okazuje się, że myśli o tym na poważnie...

Gość gość
raczej nigdy nie bedziesz mial czasu, wiec jej pozwol - niestety nie skonczy sie to dobrze dla Ciebie - moze lepiej znalezc ten czas...