Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
spanikowana13

brak okrrsu a testy negatywnr

Polecane posty

Hej ,mam mega problem. Spiznia mi sie okres juz 8 dzien ,cykle mam 32-33 dniowe . W zeszlym miesiacu okres dostalam 12 marva,zawsze zaczyna sie takimi brazowymi plamieniami,sluzem i trwa 4 dni z tym,ze ten 4 dzien juz tez jest takim.plamieniem brazowym.mam powody do zmartwin bi stosunek sie jesnak odbyl 21 marca z zabezpieczeniem - prezerwatywa,ktora nie zsunela sie ani.nie pekla. W tym dniu probowalismy dwa razy ,raz.nie wyszlo tez z gumka.i pozniej ten drugi raz ,po ktorym sprawdzilismy prezerwatywe.jakis czas po tym odczuwalam wewnatrz bol ,tak jak gdyby otarte miejsce w srodku i po jakims czasie w trakcie mycia.zauwazylam wlasnie takie brazowa wydzieline i skrzepy . Przrstraszylo mnie to ,ze w srodku.cyklu naczytalam.sieze moze to byc plamienie implantacyjne. Ale trwalo to.chyba tylko w czasie mycia . Wiecej juz potem.nie wspilzylismy. Zawsze przed okresem nawet dwa.tygka przed bolaly mnie piersi od strony pach i byly twarde. Tym razem tak.nie bylo i do tej pory sa.miekkie i nie bola,a od stosunku minelo juz 30 dni a od spodziewanej moesiaczki ktora miala przypasc na 12 lub 13.04 minal juz tydzien. Mialam jedynie wypryski na twarzy i zauwazulam ze jiz.od kilku.dni.bola mnie plecy na dole i gorze,chociaz zawsze dokuczal mi.jakis tam.bol bo strasznie.sie garbie. Nie mam oraktycznie sluzu,moze minimalne ilosci wewnatrz pochwy. Nie wiem czy to mogloby miec wplyw ale 8 kw. Czyli w drugiej fazie cyklu zaczelam zazywac antybioyyk.na.stan.zapalny zeba dawka byla dosyc.duza bo gram.na.dzien i bralam przez szesc dni. Tydz po tym mialam tego zeba chirurgicznie usuwanego i znowu zaczelam.lykac leki ale przeciwbolwe. Wczesniej dopoki.nie stresowalam.sie jesCze tym.okresem tez.mialam.lekko.napiety czas poniewaz moj kuzyn wyladowal w szpitalu i troche sie przejelam jego stanem. ROBILAM.JUZ 4 TESTY I WSZHystkie negatywne ,dodam.ze.testy zrobilam : 1wszy. 4 dni po terminie spidziewanej @,2gi 5 dni po,3ci. 6 dni po i 4 test rowny tydz po spidziewanej miesiaczce. Jestem strasznie spanikowna ,wrecz czuje sie jak bum.byla.w tej ciazy, naczytalam sie ju tyke na roznych forach , i boje sie ze.to plamienie.w.srodku.cyklu moglo byc implntacyjnym. Moze jakos doszlo do zaplodnienia..jiz sama.nie.wiem ,budze sie w.srodku nocy ,lub w ogole cala noc.nie.moge.spac bez.przerwy o tym.mysle, jestem.juz strasznie.zmeczona.tym.stanem psychicNym ...myslicie ze tak silny stres przed niechciana.ciaza.moglby na.az.tak.dlugo zablokowac okres ? Ttmbardziej.ze.nie.mam.nawet objawow nadchodzacej @ a martwi mnie ten bol plecow....z drugiej strony znowu miesiac po stosunku i tydz po okresie test na pewbo.ju.by wskasal ,zrobilan ich juz az cztery ... Czytalam tez ze niekoniecznie testy sa.wiarygodne , poniewaz moze.byc.niskie stezenie hcg w.moczu ..nir wiem jiz.sama.co myslec,jestem.tym.zalamana

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować