Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pliniaa

3miesiące temu miałam mój pierwszy raz, facet się nie odzywa!

Polecane posty

podchodząc z góry że wiesz czego chce takie towarzystwo stajesz się jednym z nich. Amstaf jestem bardzo ciekaw twojego wywodu zaskoczyłeś mnie bardzo pozytywnie.

Gość gość
Oddalas sie zadzy z jakims palantem bez manier na spedzie dla napalonych smarkaczy.. Coz, stalo sie. Ale nie nazywaj siebie szmata bo on w tym uczestniczyl tak samo jak i ty. Jestes mloda, naiwna, a on cie zmanipulowal. Na domiar zlego teraz udaje greka. to zwykly smiec. Nie rob tego z byle kim, poznaj kogos najpierw dobrze, sprawdz czy mu zalezy na tobie czy na samej zabawie.

Gość Pliniaaa
Tak chłopak wiedział, że jest to mój pierwszy raz. Wiadomo, że byłam trochę pijana co nie sprzyjało sytuacji, wiem jestem głupia , no ale stało się.. Tak czy tak jakoś gdy już tak całowaliśmy się na tym łóżku on ciągle powtarzał, że to i tak już daleko zaszło, że to nic takiego, będzie fajnie.. teraz mam tlkyo poczucie winy. I to nie jest tak, że odrazu rozłożyłam przed nim nogi.. Dosyć długo trwało namawianie mnie do tego, ale jakoś w końcu uległam, dlatego jestem głupia. Jest mi teraz po prostu przykro, że nawet się przywitać nie może..

Gość Pliniaaa
I tak w ogóle to bardzo dziękuję za słowa otuchy. Niektórym dziękować raczej nie mogę , bo chyba i tak przez ten czas wystarczająco się zadręczam i ciągle o tym myślę, czasami gorzej niz jak tu piszecie. Ale tym co wspierają to dziękuję bardzo :) Może faktycznie nie powinnam tak do tego podchodzić i go olać, tlyko to po prostu boli, że chłopak który wydawał sie taki w porządku, był tak miły i sympatyczny okazał się takim.. kimś. Nie wiem co wtedy sobie wyobrażałam, ale jest to po prostu bardzo przykre..

Gość gość
To teraz już wiesz że jak masz wątpliwości, to nie powinnaś ulegać:) zapomnij o tym zdarzeniu i tyle, nie warto się zadręczać, nic wielkiego się nie stało. Ciesz się że nie jesteś jedną z tych które z przypadkowym gościem zaszły w ciążę, to dopiero głupota ;)

Gość gość
masz ochotę autorko pogadać na mailu??

Gość gość
To teraz wiesz że nie był taki porządny, ani miły. To czy ktoś jest fajny możesz stwierdzić po jakimś dłuższym czasie, a tak to każdy facet będzie ci mówił to co chcesz usłyszeć jeśli wyczuje że ma okazję zaliczyć... nie zwracaj uwagi na słowa, tylko na czyny i zachowanie, słowa są g***o warte.

Gość gość
olej dupka...

Gość ciakwawa amstafa
Co do autorki to olać ch*ja , głupio zrobiłaś , ale nie przejmuj się nim faceci tacy są.. A co do amstafa.Twoje wypowiedzi są niesamowicie wku*wiające przez tój sposób mówienia. Może i chcesz powiedzieć coś mądrego, ale wychodzi beznadzijenie.. No ale nie ważne, może taki twój sztuczny internetowy styl. Pytanie które mnie nęka: dlaczego zamiast ,, c " piszesz ,,tz" ? :)

Gość Pliniaaa
Dzięki wielkie, jesteście super ! :) Wam również życzę wszystkiego dobrego, mam nadzieję, że nikt z was nie zrobi czegoś tak głupiego jak ja żeby potem przez tak długi okres żałować. Całusy, wesołych Świąt ! :)

Gość adelle28
Bo amstaf to taki kafeteryjny błazen, stara się pozorować na inteligentnego, aby wreszcie coś zaliczyć, ale jakoś mu to nie wychodzi za bardzo.

Gość gość
uciekasz autorko?:)

Gość gość
Połowa normalnych ludzi żałuje swojego pierwszego razu, bo wtedy myśli się jeszcze że seks to coś wyjątkowego i magicznego, a to g***o prawda. Seks staje się czymś wyjątkowym dopiero po zdobyciu doświadczenia i dla wielu wyjątkowy jest wtedy kiedy robi się to z kimś na kim nam bardzo zależy. Przypadkowy seks jest nudy, kiepski i mechaniczny.

Gość gość
Haha dziwisz się że się nie odezwał?. Dla niego jesteś tylko jednorazowym numerkiem- zwykła szmata. Mieć pierwszy raz z gościem, którego sie nie zna i takie bajery pociska- żenada i k***wstwo

Gość koziolek  matolek
prawie wcale nie rozmawialiscie ? a potem ci powiedzial ze ... to zaszlo za daleko ? - a co takiego ? jaja mu przybraly i nawijal farmazony napil sie i musial to zwyczajnie gdzies wylac i ... znalazl chetna dziure ! - taka prawda, a ty napisz do niego, zadzwon i pogadaj o tym niech chociaz nie spier/dala i zapytaj sie chociaz oco mu chodzilo, czy widzial w tobie cos czy tak poprostu zalatwil tylko potrzebe, dowiedz sie chociaz bo i tak cale zycie bedziesz cierpiala, myslala - ten pierwszy raz...

Gość gość
koziolek matolek uciekaj do Pacanowa

Gość koziolek  matolek
Amstaf -a co to jest "dynks" bo nie mozna cie zrozumiec kwiatuszku ... gosc 15.52 - a dlaczego mam uciekac do pacanowa ?

Gość koziolek  matolek
koziolek matolek to nie ja jestem- baranku ! ja bym nie dala jak frajerka

Gość gość
DO pacanowa wszystkie osoby radykalne ;)

Gość Misiekeee
Jesteś łatwa i tylko takich facetów w życiu będziesz miałą

Gość gość
poprostu jestes latwa i cie olal : sorry ale nastepny facet tez tak zrobi zmarnowalas sobie zycie

Gość gość
hehehe ona łatwa, ale facet który ją przeleciał już nie? Śmieszą mnie tacy faceci, sam nim jestem, ale jak czytam takie brednie to aż wstyd bierze... 90% facetów nigdy nie dorośnie do poważniejszych relacji damsko-męskich i w tym jest problem, naoglądaliście się p****li i wam się w główkach już pierd....li :)

Gość kamelia7
Nie przejmuj się, samo życie. W sumie nie miałaś wcale tak źle. Uwierz mi, że wiele dziewcząt traci wianek w znacznie mniej komfortowych sytuacjach. Zdobyłaś trochę doświadczenia, nie bolało a że masz dyskomfort z powodu zachowania faceta to już taki pech, że trafiłaś na nieogarniętego leszcza. Nosek do góry, seks jest dla ludzi :)

Gość gość
a skad ty wiesz kretynko ze 90 % facetów oglada p****le :)

Gość gość
I to sa wlasnie kobiety. Godza sie na jednorazowy numerek i mysla,ze po wszystkim facet sie zakocha i "zyli dlugo i szczesliwie". Hehe jakim naiwnym trzeba byc.