Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzicom trudno pogodzić się z moją decyzją

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam wyjdź za mąż za włocha i wyjechać razem z nim do Włoch. Sytuacja wygląda w ten sposób że jestem samotną matką, nigdy więcej nie będę mogła mieć dzieci a ten mężczyzna ma już dwójkę dzieci w wieku mojego synka odchowane. Dzisiaj przy śniadaniu on mi się oświadczył, powiedziałam tak a moi rodzice są tak przygnębieni i wściekli ponieważ jestem ich jedynym dzieckiem, nie dali mi swojego błogosławieństwa. Ale ten mężczyzna obiecał mi wszystko, życie w dużym domu, nie będę musiała pracować to idealny mężczyzna. Ojciec wyobrażał sobie to trochę inaczej że przejmę jego firmę.

Gość gość
to kochasz go czy chpodzi o to,ze jestes camotna matka i bierzesz co sie trafi plus ona ma duzy dom plus ty nie mozesz miec dzieci a on juz ma swoje wlasne wiec ich z toba chciec nie bedzie cos z toba jest nie tak

Gość gość
no iiii? bo nie kumam , rodzce głupi z tego kraju trzba s*******ac jak najszybciej i to jak najdalej , wiec brawo dla ciebie i choc by cie i zucił nie wazne bowiem bedziesz we wloszech obywatelem wloskim reszta w twoich rekach

Gość gość
a jak będzie cię bił bo u nich to normalne to wtedy nie proś polskiego rządu o sprowadzenie ciebie za naszę pieniądze do kraju 🖐️

Gość gość
a co ma do tego miłosć dyrydymał jeden , wazne ze jest co do garów i na d**e włozyć , i pojachec na wakacje , a nie tam miłosć .... ona ci brzucha nie zapełni , ani swiata nie pokaze ,

Gość gość
naprawdę sa jeszcze głupi rodzice co wciskaja ten kit o miłosci jako jedynego słusznego powodu wyhcodzenia za maż ? naprawę ? czysta głupota , maż ma byc bogaty zaradny , ułozony , mądry , elegancki itd ,a miłosć ? pfiiii zona tak samo ma pochodzic z bogatego domu , ma byc robotna , mądra pieknoscia byc nie musi od tego sa kochanki a nie zony

Gość gość
wciskajcie dalej kit swoim dzieciom , a dalej beda one nieszczesliwe , w d/u/p/i/e beda i g/ó/w/n/o widziec bedą .

Gość gość
a jak Cie przerobi na salami ? Włosi lubią salami

Gość gość
cos w tym jest, mam kuzyknę z wsi pochodziła, zawsze tam bieda piszczała. Zawsze tez mówiła , ze wyjdzie za maz za bogatego, tak tez sie stało wyszła za NIEMCA o 10 lat starszy , nawet nie brzydki . Dziś ja pytam czy zrealizowała swój plan , odpowiada tak. Ma wszystko dzieci ktore kocha , meza ktorego akceptuje i lubi , sex wspaniały ma z kochankiem jak potrzeba . kupili dwa domy jedenw Polsce drugi w niemczech , jezdzi nowa BMW kabrio , wczasy dwa razy w roku na wyspach itd. Powiada mi... pokaz mi szczesliwa kobietą ktra wyszła za maż z miłosci , nie przeczy ze takie są , ale co mają ? jak zyją jak wiec mierzyc to szczescie ?? Jako nastolatka zakochana była i co z tego , ze wie jak to smakuje , to tylko uczucie takie samo jak radosc , albo ból .

Gość gość
miłość to odnoga nieszczescia . bowiem sazuje nas na byle co , albo nakazuje trwanie w tym co nam nie pasuje.

Gość gość
będziesz jego darmowa sluzaca w zamian za to,że dwa razy na miesiąc da ci wychodne i zabierze na plaze :D albo przeplyniecie się gondola po smierdzacych kanalach

Gość gość
Tutaj też nie mam złej przyszłości bo ojciec prowadzi dobrze prosperującą firmę ale co jeśli firma się rozleci??? mój przyszły mąż ma we włoszech fabrykę marmurów, jest przystojny, odpowiedzialny, ma dobry kontakt z moim synem o co moi rodzice też są zazdrośni. Poznałam już rodziców tego faceta, bardzo mili, otwarci ludzie którzy zaakceptowali mnie a mojego syna uczą włoskiego. Dokładnie matka tego chłopaka jest polką a ojciec włochem.