Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze w wolne dni czy swieta czuje ogromna pustke

Polecane posty

Gość gość

tak jak dzis. zostalismy w domu. spedzamy swieta we 3. a ja czuje ogromna pustke.

Gość gość
Nie masz skłonności do pracoholizmu czasem? ;) Teściu cierpi w każda niedzielę, bo nie może pracować. Może zrobicie coś ciekawego razem - jakiś spacer, zawodu, gra planszowa? Ja niestety jestem przykuta, 3 dni do porodu, starsza córka leży z 39 stopniami gorączki, wiec lipa. Ale jeśli nie macie takich ograniczeń - to zróbcie coś :D

Gość gość
w tyg. praca wiec pelne rece roboty. wiec czuje sie ok. ale jak mam wolne to tak sie czuje. pustke

Gość gość
Jeśli ci dobrze z ta pustką to nie rozumiem problemu :)

Gość gość
tez tak mam mimo ze nie mieszkam i nie jestem sama. w tygodniu nie mam na nic czasu a weekend chcialabym cos robic ale mi sie nie chce, tez czuje taka pustke, jakis bezsens, doluje sie

Gość gość
nie jest mi dobrze z ta pustka. ale niewiem co moglabym zrobic zeby tej pustki nie odczuwac.

Gość gość
Zająć się czymś, ale innym niż praca. Jakimś aktywnym wypoczynkiem - czy to fizycznie, czy umysłowo.

Gość gość
Ja mam dokladnie to samo. W tygodniu nie mam ja nic czasu a weekendow jie lubie bo mam za malo roboty. Masakra

Gość gość
Ja byłam wczoraj z narzeczonym u swoich rodziców. Ojciec miał znowu muchy w nosie i nawet nie usiadł z nami do stołu :O Po dwóch godzinach dołączył do nas mój brat z żoną, teściem i siostrą żony i cóż - tatuś świergotał jak najęty. Humorek lepszy momentalnie. K******, więcej tam na święta nie pójdę :O Co za brak klasy, ja naprawdę nie wiem co ten człowiek ma mi do zarzucenia. Chyba za dobra jestem. Czuję się fatalnie, przepłakałam pół nocy. Mam w d***e takie święta, to już wolę być sama.

Gość gość
mi tez w swieta jest ciezko, mieszkamy z mezem i dziecmi w uk, jestesmy tu sami, zadnej rodziny, przyjaciol, ja bylam wychowana w duzej rodzienie, gdzie w swieta bylo mnostwo ludzi, dom pelen gosci, strasznie mi tego brakuje, mam wrazenie, ze dzieci nie beda mialy takich dobrych wspomnien z domu rodziennego jak ja i jest mi przykro, do tego w Polsce kazdy zajety swietowaniem i poza rodzicami wszyscy o nas zapomnieli, nikt nie zadzwonil, na codzien nie tesknie jakos bardzo ale w swieta chce mi sie wracac do domu!!!