Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada zaprosic jutro na kawe ale zaznaczyc aby przyszli bez corki?

Polecane posty

Gość autorka pyyttaaniaa
nie kradzież, najgłupszy wiek już ma za sobą

Gość gość
W kazdym wieku mozna zrobic glupote.Nawet jesli nie kradziez sa gorsze rzeczy.

No no no :p a to cale łapówkarstwo to niby co jest jak nie kradzież? Ludzie oszukują na wszystkie strony...a Ty myślisz, że jak dzieciak nie odwalił żadnego numeru w gmnazjum albo w lo to już na 100% do końca będzie uczciwy :D żebyś się jeszcze nie zdziwiła :)

No no no :p a to cale łapówkarstwo to niby co jest jak nie kradzież? Ludzie oszukują na wszystkie strony...a Ty myślisz, że jak dzieciak nie odwalił żadnego numeru w gmnazjum albo w lo to już na 100% do końca będzie uczciwy :D żebyś się jeszcze nie zdziwiła :)

Gość gość
a kim dla ciebie sa jej rodzice? Ja bym wcale nie zapraszala nikogo. Przeciez nie powiesz "przyjdz ale nie bierz starszej"- nie zapraszaj wcale i problem z glowy.

Gość gość
Nie zawracaj glowy i nie zapraszaj tez rodzicow. Ot masz problemy autorko, obrazona na amen. Histeryzujesz i to bardzo. I odpowiedz na twoje pytanie brzmi: nie, nie wypada zaprosic samych rodzicow. To jest ich corka i albo przebaczylas wszystkim albo nikomu. To sa jej rodzice, wychowuja ja i skoro ona popelnila blad to to tez dotyczy w jakis sposob ich rodzicow. A ty rozdzielasz ich. To jest rodzina. Kobieto opamietaj sie, stalo sie trudno. Przykra sytuacja ale nie zachowuj sie jak dzieciak i nie dziel ich na gorszych i lepszych.

Gość gość
jestem na 100%,ze mloda i tak by nie przyszla, w koncu ma 14-15 lat i swoje towarzystwo a po drugie pewnie ma jakis wstyd.