Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spojrzenia

Polecane posty

Gość gość

Czy to normalne? z jednym człowiekiem jest tak, że kiedy jestesmy w jednej sali, boję się na niego spojrzeć, wczesniej tak nie było, a zauważyłam, że o ile wczesniej on na mnie sie gapil, teraz równiez, już jak na niego zerknę, to tak, jakby mnie nie widział, nie zauważał, chociaż, jak pozniej rozmawiamy, to wychodzi na jaw, że wiedział dobrze, że byłam. Co to takiego, dlaczego tak sie zachowujemy?

Gość gość
a ile masz lat

Gość gość
Ja 22 on 37

Gość nieszczęśliwyyy
O k****, ale po co ci taki emeryt :D?

Gość gość
emeryt emerytem, a co znaczy jego (i moje) zachowanie?

Gość gość
a co ma kurka wodna znaczyc lol, facet wie ze bylas na jakiejs tam sali i tyle i co z tego ze sie na ciebie non stop nie gapi, dziewczynko dopowiadasz sobie dziwne historie i tyle...

Gość gość
indywidualna każdego tajemnica , wiesz

Gość gość
kiedys wypatrywal mnie w tłumie, witał, teraz nic, cisza, udaje że nie widzi. Co ja zrobiłam nie tak?

Gość gość
pewnie NIC... dosłownie :P.

Gość gość
To znaczy? w jakim sensie NIC?

Gość gość
To znaczy? w jakim sensie NIC?

Gość gość
E tam, i tak nikt nie jest w stanie nic powiedziec, bo niby skąd ma to wiedziec?

Gość gość
To znaczy, że udawałaś księżniczkę. Facet okazywał ci zainteresowanie i pewnie jeszcze nadskakiwał, ty go miałaś w czterech literach, więc dał sobie spokój. Teraz gdy on ma cię gdzieś, tobie zaczęło zależeć lub stęskniłaś się za jego płaszczeniem się przed tobą ;).

Gość gość
fakt, jak teraz do niego zagadam to biegnie jak na skrzydłach. I nie ma już ratunku?

Gość gość
To zależy czy sama nie zaczniesz rozwijać tej znajomości i czy on będzie miał jeszcze na to ochotę :P.

Gość gość
A może zwyczajnie znalazł sobie inny obiekt

Gość gość
na główna - Życie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat Spojrzenia 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Czy to normalne? z jednym człowiekiem jest tak, że kiedy jestesmy w jednej sali, boję się na niego spojrzeć, wczesniej tak nie było, a zauważyłam, że o ile wczesniej on na mnie sie gapil, teraz równiez, już jak na niego zerknę, to tak, jakby mnie nie widział, nie zauważał, chociaż, jak pozniej rozmawiamy, to wychodzi na jaw, że wiedział dobrze, że byłam. Co to takiego, dlaczego tak sie zachowujemy? 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość a ile masz lat 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Dużo 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja 22 on 37 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] nieszczęśliwyyy O k****, ale po co ci taki emeryt smiech.gif ? 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość emeryt emerytem, a co znaczy jego (i moje) zachowanie? 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość a co ma kurka wodna znaczyc lol, facet wie ze bylas na jakiejs tam sali i tyle i co z tego ze sie na ciebie non stop nie gapi, dziewczynko dopowiadasz sobie dziwne historie i tyle... 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość indywidualna każdego tajemnica , wiesz 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość kiedys wypatrywal mnie w tłumie, witał, teraz nic, cisza, udaje że nie widzi. Co ja zrobiłam nie tak? 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość pewnie NIC... dosłownie jezyk.gif . 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość To znaczy? w jakim sensie NIC? 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość To znaczy? w jakim sensie NIC? 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość E tam, i tak nikt nie jest w stanie nic powiedziec, bo niby skąd ma to wiedziec? 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość To znaczy, że udawałaś księżniczkę. Facet okazywał ci zainteresowanie i pewnie jeszcze nadskakiwał, ty go miałaś w czterech literach, więc dał sobie spokój. Teraz gdy on ma cię gdzieś, tobie zaczęło zależeć lub stęskniłaś się za jego płaszczeniem się przed tobą oczko.gif . 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość fakt, jak teraz do niego zagadam to biegnie jak na skrzydłach. I nie ma już ratunku? 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość To zależy czy sama nie zaczniesz rozwijać tej znajomości i czy on będzie miał jeszcze na to ochotę jezyk.gif . 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość A może zwyczajnie znalazł sobie inny obiekt 20.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość

Gość gość
no to sie popisal

Gość gość
spojrzenie to jest to...

Gość gość
Jak patrzy mokro mi sie robi.

Gość gość
oj nikt powazny nie chce podyskutowac

Gość gość
wiesz co..nie nikt nie chce :D

Gość gość
no to co tu robisz?