Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w wieku 29 lat mozna jeszcze spotkac milosc?

Polecane posty

Gość gość

Taka z pasja, pozadaniem, przyjaznia, wszystkim? Tzn. chodzi mi o taka sytuacje: jestem z facetem 9 lat no i czuje, ze to koniec, nie moge dluzej... ale jesli go zostawie, to moge juz nikogo nie spotkac i bede do konca sama. Jak byscie postapily?

Gość gość
musisz grać na dwa fronty, być z nim i szukać kogoś :D jak z mieszkaniem nie wyprowadzamy się jednego póki nie znajdziemy drugiego, bo zostaniemy bezdomni.

Gość gość
Czyli wolisz być z facetem do którego nic nie czujesz niż być sama? Tylko kobieta może być na tyle głupia aby tak postępować, a potem żalicie na forach jacy to wasi faceci są be ;)

Gość gość
Sama nie wiem o co mi chodzi, chyba marzy mi się miłość rodem z filmu.... tylko w tych filmach kobiety mają max 25 lat a nie 29... i zazwyczaj akcja nie toczy się w Polsce ;/

Gość gość
Wlasnie, kluczowe slowa 'nie w Polsce'. To tylko Polsce komus przychodzi do glowy poprzedzenie slow 29 lat slowem 'jeszcze'. Jesli uwazasz ze w tym wieku jestes stara, to jestes niestety ofiara polskiej mentalnosci! W normalnych krajach ludzie wchodza w zwiazki w kazdym wieku!

Gość gość
tylko gdzie ty go poznasz?

Gość gość
idź na kurs prawa jazdy i oddaj się instruktorowi, który zawsze jest gotowy wszystkie kursantki przelecieć to będzie, krótka, ale prawdziwa miłość. :D Możesz nawet wybrać sobie instruktora.

Gość gość
Wlasnie, zgadzam sie z ta wypowiedzia - jestem ofiara polskiej mentalnosci ;/ zawdzieczam to rodzince, wscibskim sasiadkom starej daty, znajomym co niektorym i slabej psychice. No i obserwacjom, bo nie oszukujmy sie - w wieku 29 lat w Polsce, to mezczyzni i kobiety maja juz czesto po 2 dzieci albo sa przynajmniej po slubie. I zawsze sie zastanawiam, czy oni tak dorbze trafili, czynie wybrzydzali po prostu.

Gość GRYZELDA9
Dlaczego nie? Kto się przejmuje gadaniem ludzi ten ma w życiu ciężko, w każdym wieku ;)

Gość gość
wybywaj z kraju, ja mam 33 lata i jestem wolna, mieszkam za granica i zyje pelnia zycia, mam pelno znajomych w podobnym wieku ktorzy wcale nie placza ze sa sami, mliosc sie zawsze znajdzi e

Gość gość
Obserwuje, ze w Polsce to ciezko byc samemu, co za kraj...

Gość czarownicaLL
a jesli miłość jest nieprzekupna?ja odrzucałam przystojnych bogatych dobrych bo wiedziałam że nie mają tego czegoś czego ciągle szukam ,właściwie dla swojego marzenia byłam gotowa zostać sama już zawsze,ale się doczekałam w 32 r,zycia wtedy jest to jak magia która się nie kończy postawiłam wszystko na jedną kartę więc jest możliwe jak się wierzy ale czy to zagwarantowane w tym wcieleniu?:-)

Gość Taki_jeden_964
ja mam 33 lata i jestem wolna, mieszkam za granica i zyje pelnia zycia, mam pelno znajomych w podobnym wieku ktorzy wcale nie placza ze sa sami, xxx Ja mieszkam w Polsce, mam 34 lata i też pełno znajomych w podobnym wieku, którzy wcale nie płaczą, że są sami.

Gość gość
Taki_jeden_964, to ciesz sie tym :) bo w moim otoczeniu (wyksztalceni ludzie, nie zadne kobiety lapiace na brzuch) to widze sluby w wieku 23 lat i mysle sobie "kurcze, czy to szczescie czy desperacja/presja?"

Gość gość
w wieku 23 człowiek nie zna dobrze samego siebie wg mnie trochę za wcześnie

Gość Taki_jeden_964
Może nie jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy, że samotny ale nie ma u mnie jakieś ciśnienie ze strony ludzi. O czymś takim czytam tylko w internecie.

Gość gość
dlaczego sama zawsze mozesz soie jakiegos kochanka z doskoku poszukac

Gość gość
Miłość może się przytrafić w każdym wieku. Nie ma sensu się męczyć w związku, który się wypalił. Lepiej rozstać się teraz, niż za parę kolejnych lat.

Gość gość
Uciekaj z kraju kochana, zgadzam się z poprzednikami. Ja ucieklam po 30, z wieku powodów. I oddycham. Mi tez wszyscy truli ze stara jestem :-) Zapewniam cie, ze większość tych ludzi z dwojka dzieci po prostu uległa presji społeczeństwa.

Gość gość
lepiej być samą niż z nieodpowiednią osobą, aczkolwiek im bardziej czlowiek zaczyna się fixować dom-praca tym slabiej z nawiązywaniem nowych kontaktow, jednak wiem, że się da zarowno zakochać jak i poznać kogoś

Gość gość
wpierw dobrze zajrzyj w swój zwiazek czy aby na pewno taki zły skoro tak długo jestescie razem? czy nie szukasz sama zwady? i dziury w całym,?nie odpowiadaj tu na forum tylko sobie szczerze a jesli jestes pewna ze nie chcesz byc z tym facetem to go zostaw a nie traktuj ( w razie co..._) i szukaj swojego szczescia.