Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zgodzić się na anal

Polecane posty

Gość gość

chłopak mi mówi że mu nie ufam jak nie dam w tyłek i teraz nie wiem co robić czy dać czy nie

Gość Lakszmiaa
Jakbym usłyszała taki szantaż to bym powiedziała żeby sobie łatwiejszej i naiwniejszej k***y poszukał

Gość gość
no ale ja właśnie nie chce że aby poszukał to może lepiej dać ? boli mocno ?

Gość Trex
nigdy w życiu bym nie podszedł do dziewczyny z takim tekstem skoro mu tak zależy to powinnien się postarać żebyś była w 100% gotowa i pewna że chcesz to zrobić ale po takim tekście p*****lni mu sama że chcesz mu włożyć dildo w d**e bo jak ci nie da to cię nie kocha. Nie marnuj czasu na tego pajaca

Gość gość
mówi ze to bezpieczny seks i nie zajdziemy czyli w sumie OK bo chyba nie da sie od tego zajsć

Gość Trex
eh... Ile macie lat?. Ponieważ teraz czytając twoje wypowiedzi widzę iż pomoc tobie nie ma sensu normalna i dojrzała kobieta by inaczej podeszła do tematu i dojrzały facet też nie ma mowy o jakimś szantażu i też nie ma mowy o jakimś rozpatrywaniu tej kwestii ze strony kobiety w normalnym wieku u was to są dziecinne zagrywki widzę i miłość skoro jeszcze się zastanawiasz co zrobić .

Gość gość
ja mam 17 a on 21 ale co to ma do tego

Gość Trex
to że pewnie koledzy na nim dają taka presję lub za dużo p****li oglądał i chce to tylko zrobić dlatego postawił taki warunek tobie mimo iż ma 21lat to się zachowuje jak 16latek któremu jak nie dasz lizaka to się rozplacze i pojdzie sobie więc się zastanów czy taki debil się nadaje na chłopaka bo skoro teraz daje takie warunki to później też będzie dawał bo będzie wiedział że ma cię w małym palcu i to na cb działa. Teraz powiem ci jak to u mnie wyglądało z sexem analnym wprowadzalem dziewczynę w to powoli nie wywieralem na niej głupiej presji a tym bardziej jakiś warunków bo wiedziałem że wtedy sex będzie beznadziejnych a przecież przyjemność ma iść w dwie strony czasami w żartach jak sobie lezalem mówiłem do niej na temat sex analnego a później kiedy sama zaczęła się o to pytać to zaczelem jej mówić wszystko na ten temat jak się zabezpieczyc itp poprostu obalalem mity które inni ludzie wymyślili aż wkrótce sama potwierdziła iż jest gotowa i do dziś uprawiany ten rodzaj sex. U was jeśli do tego dojdzie to wątpię żebyś miała jakąś przyjemność bo on tylko zadba o siebie i będzie robił wszystko żeby jemu było dobrze i zapewne sprawi ci ból i już taki uraz będziesz miała ale pewnie mimo to będziesz dalej to z nim robić bo cię będzie szantażować

Gość Trex
więc mu albo powiedz żeby poczekał bo radzę ci się do tego przygotować psychicznie (jak kocha to zrozumie) bo wtedy będziesz mega zadowolona a tak jak to szybko zróbcie tak szybko będziesz chciała uciec z łóżka

Gość gość
może zróbcie jakiś test fantazji seksualnych i wtedy poznacie kto co lubi

Gość ankaa90
a jest coś takiego?

Gość gość
w google pewnie znajdziesz bez problemu