Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eved1000

Seks i młodziutka dziewczyna

Polecane posty

Gość Eved1000

Cześć. Mam 19 lat i jestem z 3 liceum. Od 3 lat jestem z 15 letnią dziewczyną (teraz chodzi do 3 gimnazjum ) Śliczna z niej jest dziewczyna ( ma długie,brązowe włosy,jest naturalna,bardzo delikatna,wygląda na młodszą niż 15 lat ale mi to nie przeszkadza) .Naprawdę ją szczerze bardzo kocham,wiąże z nią poważne plany na przyszłość. I chodzi o to,że chcemy przeżyć ze sobą swój pierwszy raz.Umówiliśmy się na środę.I mam tu kilka pytań. Pierwsze pytanie jest troche głupie i chodzi o to że ja nie mam pojęcia ile ''dziurek'' między nogami mają dziewczyny w jej wieku i nie wiem w którą dziurke jej ''wpychać'' żeby było jej przyjemnie. Ona ma delikatne dziewczęce ciało i nie chce zeby ją bolało(ona jest dziewicą),chodzi po prostu żeby było jej przyjemnie. Jeżeli chodzi o drugie pytanie to ona mnie prosiła żebym ją prowadził przez to.Wiecie,chodzi co mamy robić podczas pierwszego razu.A ja nie wiem.Też tego nie robiłem.Nie wiem czy mam zacząć od palcówki czy co. Proszę,poradzcie mi coś

Gość gość
Podszyw ;), 19latek nie wie ile dziewczyna ma dziurek ? ;)

Gość Eved1000
nie wiem czy ma dwie czy trzy. wiem ze to smieszne ale nie robilem jeszcze tego wiec skąd mam dokładnie wiedzieć ?

Gość Starszy szeregowy
Licząc od pleców: Pierwsza dziurka to pupa, tam nie wsadzasz. Potem idąc dalej międzynogami w stronę głowy jest druga - właściwa dziurka, tam wchodzisz, ale wiadomo powoli, bez rabanu i na mokro. Potem idąc dalej nie schodząc z drogi jest dziurka do sikania, tam się nic nie da wsadzić , więc pomyłka wykluczona, potem jest czwarta dziurka - pępek tam nie warto wsadzać, bo kończy się ślepym korytarzem po 1-1,5cm. Potem jest piąta dziurka - usta - wiadomo oral, ale tam nie wchodzisz, bo jak tryśniesz to ci braknie pary na rozdziewiczenie. Idąc dlej prosto masz nos - to wiadomo dwiedziurki szósta i siódma - też bez penetracji i dalej przez plecy wracasz do pupy czyli pierwszej dziurki, skąd zaczynaliśmy opis. Powodzenia.

Gość gość
Hahahaha,szeregowy ale się uśmiałam na noc :D :D Lowju :)

Gość Starszy szeregowy
Haha... uśmiałaś. Bo nie masz tego problemu co autor tematu. Swoją drogą to pomogłem koledze w niedoli bo wiem sam jak to jest. Od lat nurtuje mnie pytanie ile c****w mają kocury, lub w skrócie ile dziurek. Jak taki sierściuch pokrywa w marcu kotkę to normalnie na nią włazi jak ssak.Ale jak trzeba mi złośliwie ojszczać drzwi to pręży ogona do góry i sika jakby znad pupy. Niemożliwe, żeby tym samym co zbyka to jeszcze sikał po drzwiach, no i jeszcze czymś musi sikać. Lowju z wzajemnością przed snem.:)

Gość Maniek_27_lat_samotny
15 lat to pedofilia :P

Gość gość
szeregowy przestan bo sie zaraz zakocham w Tobie :) przed snem

Gość gość
ale z kotami to racja jak tak się zadumać to faktycznie ...może one robią anal-zboczki jedne :D

Gość gość
Starszy szeregowy - you made my day :D Nawiasem mówiąc - wiedziałeś, że kot jako jedyny ssak ma kość w prąciu? A różne miejsca często znaczy niekoniecznie moczem.

Gość gość
Skąd masz wiedzieć - Z LEKCJI BIOLOGII, NIEUKU. g***o wiesz a za Seks chcesz się brać

Gość Starszy szeregowy
Wiedziałem , wiedziałem, musiało tak być bo marcowe kotki to straszne suki są.

Gość Starszy szeregowy
Gdyby taki kocur miał wycelować w moment kiedy ona chce, w dodatku się akurat wypina i jest jakaś nadzieja , że schowała pazury to konia z rzędem komu akurat by sekundę stanął. Pan zauważył , że kotkę lekko spierniczył, to łatwiej mu było w drodze ewolucji dorobić kotu w prąciu kość niż kotce poprawić paskudny charakter.

Gość gość
Hahahahahahaaa :D:D ''kotkę lekko spierniczył'' :D No zdarza się nawet najlepszym,grunt że wybrnął za pomoca kości. Faceta też lekko spierniczyl i też wybrnął przez kość-tam dodal, tu ujął i jakos się to trzyma :)

Gość Starszy szeregowy
Faceta nie spierniczył. Faceta zepsuły złe kobiety.

Gość Enija
15 lat - ona jest nieletnia. Nie wiem, czy wiesz, ale możesz iść za to siedzieć. Poczekaj, aż będzie miała 18.

Gość gość
jak już, to 16 lat wystarczy ... żeby nie szedł siedzieć ... teoretycznie ... Ja też uważam, że jak dla niej - 15 lat to za wcześnie, ja dałam się zbałamucić w wieku lat 16-stu, mimo, że facet doświadczony, kochałam i ufałam, to kuku mi zrobił - na ciele i umyśle i długo seks sprawiał mi ból, z nim oczywiście, nie było w tym przyjemności. Tak naprawdę to właśnie koło 18-stki nastąpił ten moment, że zaczęłam być świadoma i odblokowałam się (pierwszy związek się rozpadł i to też dało blokadę). A największa blokada dotyczyła nieplanowanej ciąży, mimo zabezpieczeń ... dlatego jak mogłam, to unikałam tematu potem ... ale on był 6 lat starszy, więc "potrzeby" swoje miał i raczej szukał okazji.

Gość Chore

Szukam podobnych wpisów bo sam mam różne dylematy, mam 37 lat moja dziewczyna 22 I jest dziewica ,dlatego wpisałem "młodziutka seks" ale nie wiedziałem że młodziutka to już 15 latka... Kto się bierze za takie nastolatki?