Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Layla22

Mam 22 lata i kręcą mnie strasznie starsi faceci

Polecane posty

Gość Layla22

Czy tylko ja uważam, że kolesie do 28 roku życia są niedojrzali i niemęscy, a prawdziwi mężczyźni, którzy zwalają z nóg mądrością, zaradnością, pewnością siebie i stabilnością emocjonalną mają po 30-pare lat i są nieziemsko seksowni, nawet z lekką siwizną na skroniach...ehhh

Gość gość
Mnie kręcą faceci 50+ a mam 18 lat

Gość cukier_puder
Taaak, odkąd studiuję i widzę tych wszystkich pewnych siebie, mądrych i elokwentnych wykładowców z tytułem dr przed nazwiskiem, w dobrze skrojonych garniakach to nie chce nawet patrzec na kolesi w moim wieku, a tez mam 22 lata... ehhh.. to nie mięśnie pociągają a inteligencja i pewność siebie... faceci powinni to wreszcie zrozumiec!

Gość Sonitaa
ZGADZAM SIĘ! też wolę starszych, ale pełnych wigoru! taki 35-latek, który swoje osiągnął, okres rozchwiania emocjonalnego ma już za sobą, może nam dać z jednej strony poczucie stabilizacji i bezpieczeństwa a z drugiej wiele wrażeń i szalonych przygód. To jest idealny wiek dla faceta, żeby się nim zainteresować. to dlatego aż kipi od nich seksownością. Podpisuję się pod tym obiema rękami!:D

Gość GRYZELDA9
Żałośni są starsi faceci uganiający sią za o wiele młodszymi, więc masz pecha bo każdy sporo starszy który się tobą zainteresuje to niedojrzały facio z kryzysem wieku średniego, który kopnie żonkę z zad , bo tak. Na starość im odpierdziela :D Ostatnio chciał mnie zaprosić na kawę 60 latek, napalił się niesamowicie!

Gość Layla22
Ja w żadnym wypadku nie mówię o kolesiach koło 50-tki;p ale ci 30-40, którzy osiągnęli już coś w życiu są baaardzo interesujący:) I w żadnym wypadku nie chodzi mi o status majątkowy, tylko o życiowe podejście i inteligencję. Wiadomo, że budowlaniec nie będzie tak interesujący jak jakis biznesmen, czy wykładowca, jak wspominała koleżanka wyżej, choć czesto jest tak że ten budowlaniec zarobi więcej od tego wykładowcy;p

Gość gość
Ale z ciebie pusta panienka. Masz 22lat, kręcą cię stare pie\rdziele 30-40 lat, którzy powinni raczej szukać kobiety w swoim wieku a nie oglądać się za 20 latką. Szkoda tylko że nie pomyślisz o tym, że kiedyś będziesz mieć 40 lat i twój rówieśnik 40latek nawet na ciebie spojrzy, skoro może mieć 20latkę taką jak ty jesteś teraz, chętną do wyra. I będziesz samotna na stare lata, bo twoi rówieśnicy będą woleć 20latki. Poza tym 35 latek oglądający się za 20 latką nie jest dojrzały, to obleśny typ, który ocenia kobiety po wieku i wyglądzie, rówieśniczka dla niego za stara. Jak ty skończysz 30tkę to też już będziesz dla takiego za stara i wymieni cię na nowy młodszy model, na młodszą studentkę. Facet dojrzały szuka kobiety w zbliżonym wieku do swojego a nie 10-20 lat młodszej.

Gość gość
Chodzi ci o kasę tyle nie wciskaj kitow

Gość Layla22
Hahah ale wy śmieszni jesteście. Nie mówię tutaj o związku z takim facetem, nie jestem w takim związku. Jakbyście czytali ze zrozumieniem, to zauważylibyście, że napisałam, że tacy faceci są cholernie seksowni i pociągający w moich oczach, oczach 22-latki. Więc nie zarzucajcie mi materializmu i pustogłowia. Poza tym 10-letnia różnica to nie aż tak dużo przecież...o.O

Gość Layla22
Swoją drogą, to może właśnie to, że są tacy niedostępni i nieosiągalni sprawia, że są jeszcze bardziej pociągający^^

Gość Layla22
a do osoby, która przewidziała mi już przyszłość jako stara, samotna panienka, którą mąż zostawił dla 20-latki... czyżbyś opowiadała swoje życie? bo bije z Ciebie taka zgorzkniałość, jakbyś sama doświadczyła tego, że facet od ciebie uciekł do młodszej...

Gość Layla22
@Zimny drań Ależ w oczach 12-latek, które tak chętnie wypowiadają sie tutaj podszywając się pod dorosłe osoby, jesteś! Coraz częściej dochodzę do wniosku, że przed wejściem do sieci, powinno się rozwiązać test na inteligencję,...uniknęło by się tych daremnych dyskusji

Gość gość
Test na inteligencje tobie by sie przydał, by z czasownikami pisze sie razem oślico... wzdychaj sobie do profesorow, ale żaden z nich by się nieukiem nie zainteresowal, bo oni szukaja nie tylko mlodej i pieknej kobiety, ale też inteligentnej, a tego ci brakuje niestety. Mulica, która nie wie, że by z czasownikami piszemy razem, dostala się na studia i teraz jęczy do starych prykow, takie teraz mamy studentki, uposledzone umyslowe.

Gość Layla22
Hahah ulżyło ci, prawda? Zabawne, że jeden mały błąd ortograficzny, popełniony przez pisanie w pośpiechu, może sprowokować jakiegoś pseudointeligenta, który w ten sposób podbudowuje swoje ego, do zwymyślania i napisania eseju na temat tego, że BY z czasownikami piszemy razem. Faktycznie... jakim cudem dostałam się na studia, skoro popełniłam taki błąd?! zatrważające;)

Gość dupeczka111
naprawde starsi faceci cie kręcą ? niebywałe

Gość gość
ja zwracam uwagę na różnych . Ale na dłużej z reguły przykuwają uwagę starsi młodzi szybciej podpadają.

Gość Layla22
No z doświadczenia wiem, że facet po 30 swoje przeżył (no chyba, że nie przeżył, ale o takich nie mówię) i potrzebuje stabilizacji... moi rówieśnicy raaczej mają w głowie imprezy/panienki/kolejne kg na klate... mnie to nie pociąga... wolę stabilność i inteligencję, ale są gusta i guściki przecież... choć coraz częściej spotykam się z podobnymi opiniami wśród kobiet

Gość dupeczka111
ci przystojni 30 letni z lekkim zarostem i ustabilizowani są z reguły zajęci zostały ci imprezy z gówniarzami

A nie jest to czasem zwykla ciekawosc bo przeciez nie wszyscy mlodzi faceci zachowuja sie jak bezmozgi

Gość gość
@d**eczka111 wieem właśnie, co nie znaczy, że nie mogę popatrzeć i powzdychać:) Nie wiem jak byłoby z takim facetem w związku, może nie tak cudnie, ale, podkreślę raz jeszcze. Chodzi o to, że tacy faceci na dzień dzisiejszy są dla mnie wzorem męskości i seksowności. Wiem też, że Ci, którzy mają obecnie 20-pare lat, za jakiś czas sami będą przystojnymi, ustabilizowanymi mężczyznami z poukładaną głową, planami na przyszłość, lekkim zarostem, bystym spojrzeniem i lekkim brzuszkiem piwnym (co, może dziwić, ale także mi się trochę podoba:p)

Gość gość
Może i ciekawość. Wiem, że nie wszyscy. Oczywiście, są diamenty wśród rówieśników, ale generalnie takie w tym wieku są priorytety. Może to za to, że ja sama, zamiast pójść na imprezę, wolę poczytać książkę...choć na imprezy też chodzę od czasu do czasu. Może to kwestia osobowości...

Po za tym wydaje mi sie ze jest sporo facetow mlodych ktorzy chcieliby zwiazac sie ze starsza od siebie kobieta

Gość gość
Jeżeli nie byłby w związku to pewnie tak, ale jeżeli ten idealny facet , który pech chciał, byłby w związku zainteresowałby sie mną, to chyba wyklucza stabilność emocjonalną, więc żadnego związku, jak już było mi zarzucane, bym nie rozbijała, w żadym wypadku i niezależnie od wieku.Szacunek do samej siebie okazuje się przez szacunek do innych osób.

Gość Layla22
Oczywiście. I wydaje mi się, że z tych samych powodów... chodzi o dojrzałość emocjonalną i stabilność. Zarówno dojrzały facet, jak i dojrzała kobieta, w przeważającej części wiedzą czego chcą.... z tym, że dojrzały facet gwarantuje jeszcze męską opiekę i bezpieczeństwo, czego chyba najbardziej się oczekuje od mężczyzn

Gość Carmen500000000000
Ja takim starszym i zajętym chętnie bym się nadstawiła w krzakach ale żaden mnie nie chce

Gość gość
Do mnie zawalal raz koles na plazy, wygladal dosyc mlodo, przystojny, fajnie gadka sie krecila dopoki nie przyznal sie, ze ma 35 lat :) Powiedzialam mu wtedy, ze w takim razie raczej powinnam sie do niego zwracac na "pan" i to skutecznie zgasilo jego zapedy. Nie szukalam starszego brata ani ojca :P