Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąza

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór mam pytanie;) w lutym doszło do zbliżenia miedzy mna a moim partnerem, doszło jedynie do przerwania błony w dodatku sie zabezpieczalismy, nie doszło do wytrysku. Miesiączka wystapiła zarówno w marcu jak lutym z lekkim opoznieniem. Teraz jednak mam nieprzyjmne bóle piersi są nabrzmiałe i ciężkie, w dodatku powiększyło mi sie podbrzusie. Martwię sie, częsciej oddaje mocz. Myślicie że jestem w ciązy?

Gość gość
A może tylko stres

Gość gość
Jest okres nie ma ciąży.

Gość gość
Niedługo powinna pojawić się miesiączka za jakaś 5 dni, tylko wczesniej nie miałam tak nabrzmiałych piersi;/

Gość mama777
to może idiotko udaj się do apteki a nie wymyślasz sobie objawy! Jak można zajść w ciążę w zabezpieczeniu i jeszcze bez wytrysku ?! to tak jak by się spuścił przez szybę ! też byś się zastanawiała czy jesteś w ciąży? a poza tym objawy już wcześniej byś miała a nie po ponad 2 miesiącach ! dziecko, weź się za naukę bo książki pewnie zakurzone, a jutro już do szkoły trzeba wrócić. już sobie ciążę wmawiasz a nie doczytałaś jak się dzieci robi..... żal mi takich dzieci. Pozdrawiam.

Gość mama777
oczywiście udaj się do apteki po test a nie po poradę ! a jak cię tak biust boli to może wpadnij na genialny pomysł że może być jeszcze sto innych powodów dla których tak się dzieje, np rak czy inna choroba a nie C-I-Ą-Ż-A przy seksie praktycznie gdzie masz 0,00000001% możliwości na zajście w ciążę.

Gość gość
Podbrzusie? Zrób test to sie dowiesz.