Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie podoba mi się penis mojego faceta

Polecane posty

Gość gość
Ja bym o tym nie rozmawiała. To temat tabu i łatwo urazić faceta. Zakończyłabym związek z innej przyczyny. Facet może trafi na laskę, która np. nigdy nie wiedziała penisa na żywo, albo seks jest dla niej mało ważny, albo nie lubi robić loda, i wtedy wszyscy będą szczęśliwi.

Gość gość
Ja bym o tym nie rozmawiała. To temat tabu i łatwo urazić faceta. Zakończyłabym związek z innej przyczyny. Facet może trafi na laskę, która np. nigdy nie wiedziała penisa na żywo, albo seks jest dla niej mało ważny, albo nie lubi robić loda, i wtedy wszyscy będą szczęśliwi.

Gość gość
przekreślać związek z powodu fiuta :O współczuję prymitywizmu :O

Gość gość
daj spokoj, musisz się po prostu do niego przyzwyczaić. jeśli go kochasz to szybko przyjdzie ;)

Gość gość
Wygląda na to, że powinnaś szukać w takim razie dalej. Znaleźć faceta, który będzie Ci się podobał i nie będziesz miała sentymentów. Bo wygląda na to, że jednak ten nie jest do Ciebie dopasowany.

Gość gość
Nie martw się, ty mu się też nie podobasz - zdecydował się być z mniej atrakcyjną z.w. na brak pewności siebie związany z penisem nieco za małym w proporcji do rozmiaru ciała ;)

Gość gość
przekreślać związek z powodu fiuta, współczuję prymitywizmu xxx nie uważam że to prymitywne,jakby mnie mężczyzna nie pociągał to jaki to by miało sens? mój ex,też nie był jakimś tam mega przystojniakiem,ale miał to coś,zmysłowe usta,piękne oczy i dłonie -duże i bardzo kształtne,pociągał mnie niesamowicie,a już jego penis,to jak dzieło sztuki,plus był świetnym kochankiem ,żeby uzupełnić obrazek była to osoba nader inteligentna,ciekawa osobowość,facet-na którego widok dostawałam ślinotoku :P ...no cóż ,tylko wojownicze charaktery zaważyły nad...:(,ale myślę,że dla obojga była to niezła lekcja życia .....dlatego,jeśli autorka czuje "odrzut" to żadne "że się przyzwyczai " nie ma sensu,to musi wszystko 'grać i buczeć'

Gość gość
To niech od niego odejdzie,a nie jest z nim w zwiazku i ciagle mysli o bylym.

Gość malinka2929
;/

Gość gość
Ja tez go nie zostawie, poznam goi zobaczymy.

Gość gość
Tamten byl cudowny i co z tego jak sie nie nadawal do życia.

Gość gość
zawsze mozesz miec kochanka hehe

Gość gość
Bylam z facetem, z którym seks był nieziemski, miałam orgazm za każdym razem i to bardzo szybko. Niestety facet nie nadawał sie do zycia. Po nim miałam dwóch innych, z którymi orgazm miałam nie zawsze, a jak miałam to taki sobie. Cóz... taka proza życia. Albo seks albo dobry związek. Potem wyszłam za mąż za fajnego faceta, ale w łóżku nie ma fajerwerków. A w temacie: penisa ma fajnego, chociaż ten plus. :) Gdyby miał ohydnego, to byłoby straszne.

Gość gość
Własnie, pozostaje kwestia priorytetow, ale jak pisałam doprowadzil mnie 3 razy do orgamu poprzez milosc francuska, wiec moze nie bedzie tak zle;-) kochanek odpada.

Gość gość
Może on bedzie mnie duzo piescil a ja to ubostwiam, moze bedzie sie bardzo staral... ale zobaczyzmy. Mi poki co chodzi o aspekt wizualny.

Gość gość
ja bym olala takiego goscia z wybrakowanym penisem znajdz sobie faceta ktory bedzie cie pociagał bo ten raczej nigdy tego nie zrobi bleee chuda fujarka nie ma nic gorszego jezeli jestes atrakcyjna kobieta to stac cie na to zeby miec fajnego a nie jakis wybrakowany towar i napewno nie umie go uzyc jak trzeba a jak umie to jest za cienki olej go bo nic z tego nie bedzeiesz w seksie miala....juz sam fakt ze myslisz o tamtym daje do myslenia ze ten jest po prostu kiepski i cienki niczym mocz pajaka pogon go i do seksu to znajdz fajnego ogiera a nie wybrakowanego. a na zycie to jak sie wyszalejesz to wtedy bedziesz widzala kogo szukac zawsze na boku mozna miec kogios nie?

Gość gość
Hehehe jeden do zycia drugi do bzykania

Gość gość
prawdziwy facet jest super w lozku wie i umie zaspokoic swoja kobiete tez fajnie wyglada jak moj maz a jest nim od 18 lat juz, dba o pozycie i fajnie wyglada przy tym ,jego meskosc powinna prezentowac sie tak zeby mnie zachecac i zebym miala ochote na igraszki taka jest prawda panowie tak samo ja staram sie dla niego i dbam pilnuje tego zeby i on mial ochote na mnie chociaz no coz detektywem nie jestem inie bede bo roznie bywa ale to jest moj maz i wiem ze swiety nie jest.... kazdy ma tam swoje w pewnym juz czasie ,chyba prawde napisalam nie?

Gość gość
ja np nie mialabym seksu z facetem ktory ma cienkiego bo tak jak oni chce ciasnych c**ek i fajnych cyckow tak my chcemy widzec meskosc faceta ktora prezentuje sie fajnie i okazale a takie cieniasy to niech se wala reka przy poronolu nie dla psa kielbasa my piekne kobiety pozadamy prawdziwych meskich macho a nie cienkich bolkow z olowkami

Gość gość
mowimy nie.......cienkim i brzydkim fujarom ....

Gość gość
Hmmm...,jak wygląda ohydny penis?

Gość gość
jest cienki czesto dlugi krzywy ogolnie paskudny z pyska.... wlascieciel nie umie go uzyc moze smierdzec jak brak higieny to tak z grubsza bym wymieniła

Gość gość
dziwny temat ale jezeli juz to moj maz ma super i fajnie go uzywa od 20 lat na mnie ...przynajmniej mam taka nadzieje ze tylko na mnie??

Gość kobietka 30 lat
Dziewczyny jest mi za was wstyd!!! Skoro nie podoba wam się penis partnera, to znaczy że jesteście niedojrzałe i na pewno nie kochacie swoich partnerów. Na szczęście też istnieją tacy mężczyźni, którzy patrzą tylko na wygląd. Życzę wam więc, abyście tylko takich na swojej drodze spotykały. Co oznacza, że nie zaznacie prawdziwej miłości. Żal mi waszych przyszłych synów, którzy przecież tez mogą w dorosłym życiu spotkać taką samą (nieczułą) partnerkę.

Gość gość
nie gadaj nie ma to jak prawdziwy ogier anie ogryzek sama chyba nie zaznalas korzenia?

Gość gość
po co miałbysmy ich kochac to tylko seks i nic wiecej rozumiesz czy nie?

Gość gość
No wlasnie najlepiej mąż z malym i kochanek z duza pałą

Gość gość
Oczywiscie bogaty mąż hehe

Gość Agata

Myślę że murzyn z palą 35cm był by dla ciebie idealny nie szukaj z małymi bo to są i inteligentni faceci a Ty raczej glupiutka dziewczynka. 

Gość Gorący
2 godziny temu, Gość Agata napisał:

Myślę że murzyn z palą 35cm był by dla ciebie idealny nie szukaj z małymi bo to są i inteligentni faceci a Ty raczej glupiutka dziewczynka. 

Też tak myślę  , tyle że mają różne troszkę większe też