Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Z chłopakiem mamy po 18 lat. Podczas gry wstępnej (i pettingu) mówimy sobie różne sprośne rzeczy oraz nasze fantazje (bez tego chyba nie mogłabym dojść, podnieca mnie to jak nic innego). I właśnie z tymi fantazjami mamy problem, jesteśmy razem od dwóch lat, petting zaczęliśmy po pół roku związku. Na początku mówiliśmy gdzie byśmy chcieli to zrobić i w jakich pozycjach. Ale z czasem fantazje zaczęły się powtarzać i przeswały nas podniecać. Ostatnio zaczęliśmy fantazjować o trójkątach (i z facetem i z dziewczyną). I tu jest moje pytanie, co robić? Kiedy fantazjujemy nie mam z tym najmniejszego problemu, ale kiedy już skończymy mam wyrzuty sumienia, smutno mi, że w ogóle myślałam o swoim chłopaku z inną. Rozmawiałam o tym z chłopakiem, on ma tak samo. Raz nawet przestaliśmy to robić, ale szybko do tego wróciliśmy. Powiedzcie co o tym myślicie, co mam robić?

Gość gość
Nie macie innych problemów? :)

Gość Enija
uważam, że fantazje to normalna rzecz, ale skoro was to niepokoi, to idźcie razem do seksuologa, który prawdopodobnie powie to samo.

Gość gość
myślisz, że Autorka tematu ślęczy przed kompem i wyczekuje odpowiedzi przez dwa dni? :p