Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misskrasnali

czy ktoś z was ma stojaki na ubrania takie jak w sklepach

Polecane posty

Gość misskrasnali

i jak się sprawują. Pytam, bo żyję w takim zagraceniu, że chodzę kanałami po pokoju a na normalną, nie dziecinną szafę mnie nie stać. :o Kiedyś się pewnie dorobię (z tym, że ścienna kosztuje ok.5tysi a taka za 350zł.nie załatwia sprawy).

Gość gość
Ja mam taki w pralni i suszarni. Prasuje ubrania i od razu wieszam na wieszak:)

Gość misskrasnali
oo:) ktoś mi odpisał :) A jak długi masz ten stojak? Taki z 80cm ? Pojedyńczy czy podwójny?

Gość misskrasnali
nic lepszego nie wymyślę, a już żyć się nie da w tym pokoju. Najwyżej je sobie przykryję prześcieradłem i też jakoś będzie. Obstawiam, że nie pojedyńczy wejdzie 25wieszaków, więc na podwójny 50. Wieszaki tez nie najtańsze, tylko ciut mocniejsze plastiki....i może zlikwiduję w końcu te sterty rzeczy i przestanę chodzić jak wygnieciony kloszard :o

Gość gość
ja mam taki stojak, pojedynczy, z ikei :) sprawuje sie ok, ale troche sie jednak ubrania kurza. Narazie jednak nie kupuje szafy bo studiuje i mieszkam w wynajmowanych pokojach, a taki stojak latwiej przewiezc przy przeprowadzce niz szafe :P

Gość gość
Ja kupilam w IkEi i jestem bardzo zadowolona:)

Gość misskrasnali
a bo wy macie takie pojedyńcze. Ja widziałam podwójne na allegro, ale się zastanawiam, czy one nie za słabe jak takie tanie... A nie przykrywasz wieszaka płachtą? Bo przykryte jednak by się tak nie kurzyły.

Gość misskrasnali
dobra, dzięki za info. Widać nie mi jednej przyszło do głowy takie coś. Bo szafę to też się w pojedynkę nie wniesie i nie złoży, nawet mając już środki na zakup..

Gość gość
mysle,ze takie metalowe wieszaki są funkcjonalne bardzo, bo jakos lepiej się organizuje z ich pomocą cały ten bałagan. Ja mam kilka w sklepie, na ekspozycję i w domu - tu miałam robione na zamówienie - www.galmet.waw.pl/wyroby.php

Mam 3 takie jezdzące wieszaki, pojedyncze. Dwa z nich mam teraz złozone w piwnicy, trzeci stoi na balkonie. Niektóre uprane swetry, bluzy, sukienki suszè powieszone tym wieszaku. Swietna sprawa. Kiedys, w garderobie trzymalam na wieszaku płaszcze, kurtki, przykrywałam gèstą firaną, by sie nie kurzyły.