Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

corka ma 17 miesiecy i nadal spi dwa razy w ciagu dnia

Polecane posty

Gość gość

Był moment że drzemka przedpoludniowa trwała 1,5-2 godz i potem jej już popoludniu nie usypialam i szka spać bardzo szybko już po 19-19.30 .Teraz znowu woli spać dwa razy trochę jestem zalamana bo wszędzie slysze że dzieci w tym wieku śpią już tylko raz i dłużej,nie wiem co robić ,wcześniej zanim ja kladlam raz jak spala dwa to szła spać dopiero o 21 i dlatego ten raz mi pasował,a teraz jak śpi dwa razy to bez problemu idzie spać o 20

Gość gość
Dziecko wie, czego potrzebuje. Nie widzę problemu. Mój jak miał 10 miesięcy spał jeszcze 3 razy dziennie po godz a w nocy 10h i dla wszystkich tez to było dziwne. Śpi, to się ciesz

Gość gość
No ok ale jest tez nieraz tak że raz śpi raz a drugiego dnia dwa,trzeciego niewiadomego jak ja uśpić i czy kłaść spać no i nieraz jest tak że jak dłużej pospi raz to wytrzyma do wieczora,a nie raz o 17 jest Spiaca i trzeba przetrzymywac bo jest za późno na drzemkę a za wcześnie na spanie do rana,ehh

Gość gość
Taki przejsciowy stan. Po prostu kladz kiedy potrzebuje, chyba ze tak jak piszesz jest spiaca o 17 to przetrzymaj troche i poloz na noc. Moj syn tez jak sie przestawial to codziennie bylo innaczej ale powoli sie unormuje.