Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mama mówi, że powinnam nosic biustonosz

Polecane posty

Gość gość

Nie lubię staników i tyle. Moja mama uważa, że każda kobieta powinna nosic biustonosz. Sama kupiła mi kilka naprawdę drogich, dobranych przez brafitterkę. Mam 18 lat i często wychodzę bez stanika. Z moim małym biustem to nie jest chyba takie wulgarne... Co Wy o tym myślicie? Zauważacie w ogóle czy kobieta ma stanik czy nie?

Gość gość
nos dobrze dobrany stanik bo z Twoich małych cycków zrobia sie małe zwisy

Gość gość
Mam rozmiar 65C. Jestem szczupła i płaska więc po co mam się katowac tymi biustonoszami. Moja mama kupuje mi tylko te drogie staniki ale żaden mi nie pasuje. Nawet te bawełniane topiki, lubię miec luz. Piszę to serio

jeszcze trochę i nie będziesz ich potrzebować, po prostu upchniesz biust za pasek od spodni.

Gość gość
Ale ja mam serio małe cycki, takie tylko lekko sterczące. Noszę zwykłe bawełniane bluzki, jeansy więc nie ubieram się wyzywająco. Moja mama twierdzi, że to się rzuca w oczy i że powinnam się do nich przekonac. Myslicie, ze ktokolwiek na to patrzy rzeczywiscie?

Gość gość
Nawet jeśli noszę bluzki prawie bez dekoltu i luźne? Moja mama ma jakiegoś hopla na tym punkcie i mówi, ze to jest nieestetyczne i powinnam chociaż sporotwy stanik nosic a najlepiej by bylo taki usztywaniany. Zakładam je i tak od wielkiego dzwona, bo mnie zawsze denerwuje ten ucisk:)

Gość gość
65c to zdecydowanie nie jest maly biust, a to czy nosisz stanik, czy nie to juz powinno byc twoja decyzja

Gość gość
Musisz nosic bo inaczej to zwraca uwage nawet w zwyklym stroju

Gość gość
Serio, to zwraca uwagę innych

Gość gość
Sterczące suty bardzo widać.

Gość gość
moja siostra ma a i i tak nosi stanik, więc nie wiem o co Ci chodzi. Ja chodze bez stanika ale po domu. Tez mam małe bo 75B. A 65C to całkiem spore cycki.

Jak zwykle sie odezwaly yebane znawczynie stanikow. Wyp/i/e/rdalac na te wasze bazarki z cyconoszami od ruskich, tam wasze miejsce. Rozmiar 65C to duze cycki??? Nie rozsmieszajcie mnie :o http ://braband.s3.amazonaws.com/8d5e957f297893487bd98fa830fa6413/wm/3f4b3a89eae4f28c4ac2e4aa3b9264ca.jpg

Gość gość
Noś!

Gość gość
Nos

Gość gość
Ja nie nosiłam i nie noszę. Nie lubiłam i nie lubię. Bez przesady ludzie! Mam mały biust, dobijam do 50-siątki i nic nie zwisa! O czym wy mówicie i na czyich doświadczeniach???? Stereotypowych? Pod zwykłą nie przeźroczystą bluzkę/podkodszulkę nie ubieram nic. Sutki może i stoją, ale te w biustonoszach też są widoczne. Jeśli ciuszki są przeźroczyste, to noszę pod nie koszulki na cieniutkich ramiączkach. Co innego jeśli kobieta ma biust i ma co pokazać (tylko pozazdrościć!) to co innego.

Gość gość
Ja mam E-G i tez nie lubie staników.

Gość gość
Seksi

Gość gość
65 c to małe cycki. mały obwód pod biustem i mało w cyckach. ja nosiłam wczesniej niby B a po dobraniu przez bratfiterke F.