Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Arytmia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 17 lat i ostatnio byłam na rutynowych badaniach u lekarza rodzinnego. Gdy mnie przesłuchiwał, zalecił zrobienie ekg, zrobiłam je od razu w ośrodku, i jak powiedzial lekarz na wydruku wyszło zaburzenie rytmu serca. Dał mi skierowanie na badania krwi, ns ktore udam się już jutro. Od tamtej pory regularnie mierze ciśnienie, ktore mam w normalnie, chodź jest nieco niskie, tętno mam czasem podwyższone, raz w spoczynku wskazało na 116/min. Natomiast arytmie ukazuje mi niemal za każdym pomiarem. Dodam że szybko się męczę, nawet po szybkim wbiegnięciu pp schodach na drugie piętro czuje jakby serce biło mi w głowie, jestem też prawie cały dzień senna i zmęczona. Czy któras z Was miala cos podobnego? Czy w moim wieku może to byc normalne? Z góry ślicznie dziękuje za Waszą opinie. Pozdrawiam

Gość ttt

Masz sporo różnych ciśnieniomierzy na rynku więc jak się zainteresujesz tematem to pewnie coś wybierzesz. Model Serce Plus od Sanity albo jakieś inne urządzenia od tego producenta mogą być dobrą propozycją, na pewno warto zwrócić uwagę.