Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gejom imponuje jak podobają się kobietom ?

Polecane posty

Gość gość

Czy gejowi sprawia satysfakcję, że podoba się kobietom ?

Gość gość
Musiałby się wypowiedzieć jakiś gej.

Gość mArghartettt
Staram się sobie wyobrazić czy imponowałoby mi jakbym się podobała drugiej kobiecie, a jestem hetero...chyba nie :O na pewno to by było dziwne uczucie :O

Gość gość
Raczej im imponuje jak jakis FACET HETERO sie nimi zainteresuje,spodoba, a nie kobieta

Gość gość
Ja nigdy nie podobałam się drugiej kobiecie (albo przynajmniej nic o tym nie wiem) ale podobałam się wielu facetom, którzy niekoniecznie się mi podobali a mimo wszystko fakt, że kogoś pociągam fizycznie był dla mnie przyjemny...i zastanawiam się czy geje, mimo, że kobiety ich nie pociągają mają jakąś satysfakcję, że są dla niektórych kobiet atrakcyjni.

Gość gość
chodzi mi o to czy przez fakt, że gej podoba się kobiecie może np wzrosnąć jego samoocena ?

Gość paweł_____
Mi się wydaje, że jest to możliwe. Człowiek jest tak skonstruowany, iż fakt, że komukolwiek się podoba podświadomie sprawia, że wzrasta jego ego. Co prawda piszę z perspektywy faceta hetero, ale tak sobie wyobraziłem, że nawet jak wiem, że pociągam nieatrakcyjną kobietę to jest mi hmmm miło :P

Gość gość
paweł ale to trochę inna sprawa podobać się nieatrakcyjnej kobiecie a podobać się facetowi. Też jestem facetem i jakbym się podobał drugiemu facetowi to czułbym się po prostu głupio a nie fajnie...

Gość paweł_____
dlaczego inna :) ? Ani nieatrakcyjna (np. gruba z pryszczami kobieta) ani facet nie pociągają mnie seksualnie. Więc podejrzewam, że jakbym się podobał jakiemuś mężczyźnie, to mimo,że kompletnie mnie on nie pociąga mogłoby wzrosnąć trochę moje ego...

Gość gość
mi by na pewno nie wzrosło ego przez fakt,że podobam sie facetowi...pomyślałbym nawet, że może coś ze mną nie tak (mam c***owaty wygląd czy coś)..wręcz wzbudziłoby to mój niepokój...

Gość gość
"Raczej im imponuje jak jakis FACET HETERO sie nimi zainteresuje,spodoba, a nie kobieta" ************************* Facet hetero raczej nigdy się nie zainteresuje gejem, prędzej właśnie kobieta :P

Gość gość
w sumie takie gej moze pomyslec "skoro podobam sie babie to tez musze byc niezlym ciachem dla facetów" :P wiec mozliwe, ze samoocena wzrasta bo wszyscy (kobiety, mezczyzni) mamy podobne poczucie estetyki i umiemy obiektywnie stwierdzic kto jest przystojny, ktora jest ladna, niezaleznie od plci.

Gość gość
geje brzydzą się kobietami i na pewno nie wzbudza w nich zadnej euforii fakt ze babie sie podoba

Gość autorkaaaa
szkoda, ze na razie zaden gej sie nie wypowiedział tylko cudze zamysły :P

Gość gość
ach ci geje ...;)

Gość gość
Na tym forum nie ma gejow bo to forum katolickie i konserwatywne. Pozdrawiam, Maciek

Gość gość
powiem wam ze ja mam znajomego geja, który bardzo lubi sie z kobietami a nawet na zarty czasem z nami flirtuje, ale to jest wlasnie bardziej na zarty zarazem z jego strony jak i z ich strony bo wiemy ze on jest gejem...czy podnosi jego ego fakt, że może naprawdę podobać się kobiecie ? Nie wiem, nie gadałam z nim o tym :P Moze sie zapytam jak bedzie kiedys okazja do luznej gadki :)

Gość gość
"Człowiek jest tak skonstruowany, iż fakt, że komukolwiek się podoba podświadomie sprawia, że wzrasta jego ego." _______________________ no bez przesady...jakbym się podobał jakiemuś totalnemu pasztetowi to wcale nie czułbym się przez to lepiej a raczej myślał jak ją spławić. Kobiety nie pociągają gejów więc fakt, że którejś wpadł w oko nie ekscytuje go w żaden sposób.

Gość gość
chyba mało gejów znasz ty wyżej .

Gość gość
nie znam ani jednego ale mysle z perspektywy kazdego czlowieka...jak ktos mnie totalnie niepociaga i jest nieatrakcyjny (a chyba tak jest w przypadku gejow w stosunku do kobiet) to ani mnie grzeje ani ziębi fakt ze sie mu podobam. Inaczej jest jak podobam sie ladnej kobiecie.

Gość autorkaaaa
No dobra, ale załóżmy, że gej się podoba bardzo atrakcyjnej kobiecie :)

Gość gość
to nic nie zmienia, dla gejow i tak jestescie aseksualnymi odpadkami :D

Gość gość
tu nie ma gejów :P

Gość gość
Ja jako facet nic nie mam do gejów , jestem by żyli i układali sobie życie jak chcą i nikomu nic do tego. Tylko ja jestem hetero i nie wyobrażam sobie by żyć z facetem , dla mnie jest to ohydne i nie akceptowalne . Przepraszam gejów za szczerość . Rozumiem ich potrzeby i zgadzam się całkowicie z nimi . Bardzo szanuję Biedronia , Tomasza Raczka , gdyż oni mimo że są gejami nie manifestują tego , przyjmują to jak rzecz normalną nie wartą nagłaśniania się. I dlatego zdobyli moją sympatię , nie narzucają się po prostu no i są mądrymi osobami.