Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak myslicie???

Polecane posty

Gość gość

Uleglam facetowi, powidzialam mu ze nie jest mi obojetny, a on ze ja jemu tez nie, ale nie chce zwiazku. Co mam zrobic z tym fantem?? Spotykamy sie ale jako kolega kolezanka. Czy cos z tego moze jeszcze byc? czy nie miec złudzen

Gość gość
Lodówka. Odstaw mu swoją osobę na jakiś czas. Jeżeli ma mu ciebie brakować, to niech mu ciebie zabraknie. On będzie wiedział. A ty się dowiesz, jak poznasz jego reakcję.

Gość gość
nie spotykac sie z nim??? A jeśli to sprawi, że sie odsuniemy od siebie jeszcze bardziej?? Zupelnie nie wiem co mam robić.

Gość gość
seks uklad / f****ng friends

Gość gość
mi nie odpowiada relacja przejaciół do sexu, powiedziałam mu ze tak nie chce, ze to nie dla mnie. Zapytałam Go czy on takiej tylko szuka, bo jesli tak to nie ze mna a On odp, że nie nie szuka takiej.

Gość gość
zapytaj sie kogo szuka i poki co unikaj zblizen

Gość gość
a jak bedzie unikal odp., to lodowka

Gość gość
On na początku powiedział ze szuka koleżanki, ze zostal zraniony (przez dziewczyne) i ze chce w taki sposób postępować. J tez mu wtedy powiedzialam, ze nie szukam na razie związku. I tak sie spotykaliśmy, potem pojawil sie sex, niczego nie planowalismy wyszlo to spontanicznie. Trochę pokrecona historia. Mysle ze za szybko pewnie sprawy sie potoczyły. Nie wiem czy w ogole ma to jakis sens

Gość gość
Myslicie ze powinnysmy sie tylko przyjaznic teraz, wrocic do relacji czysto kolezenskich bez żadnych zblizen i czekac na bieg wydazen?

Gość gość
no ale juz jestescie w ff, teraz to porozmawiaj jak on widzi Wasza relacje, a jak nie bedzie umial sie okreslic, to odetnij sie

Gość gość
Dziwny typ sam chyba nie wie czego chce. Chyba dam sobie po prostu spokój, bedzie zainteresowany to sam przylezie jak nie to bede wiadziala na czym mu zalezy

Gość gość
pewnie, ze przylezie, na darmowy seks (za prostytutke musialby zaplacic i wieksze ryzyko zlapania syfa)

Gość gość
A niech przylezie, ja mu juz nie daje i nie dam!!!