Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolenniczka dobrych rozwiązań

Grubi ludzie powinni mieć ograniczone prawa

Polecane posty

i płacić więcej za przejazdy autobusem, tramwajem, pociągami. zabierają więcej miejsca niż normalni ludzie. za bagaż trzeba płacić, a za sadło nie? powinny być nie wpuszczani do niektórych miejsc, eleganckich restauracji. skoro wymaga się aby chodzić do takich miejsc w garniturze, to dlaczego pozwalają wpuszczać śmierdzących, walących potem grubasów?

Gość gość
trzym ryj d****o

haha, grubas się odezwał!!

Gość gość
Powinni im odsysac tluszcz i robic z nich mydlo

Gość gość
Kobieta z wdziekami , szkapo bez biustu :D

co innego krągłości, a co innego rozlewający się tłuszcz, który uniemozliwia siedzenie na siedzeniu w autobusie.

Gość gość
a polgłowkow zrzucac ze skały:)

nie wchodzę na spam. chcę normalnej dyskusji.

Gość Amelia1993
Tylko ciekawe czy ktoś kto naśmiewa się z "grubych" ludzi wie,że 3/4 z nich wygląda tak,ponieważ na coś chorują i leki,które zażywają dają efekt kilku,a nawet kilkudziesięciu zbędnych kilogramów.Nie każdy ma nadwagę tylko dlatego,że nie przestrzega diety itd.Dlatego czy warto oceniać człowieka tylko i wyłącznie po wyglądzie?Nie.I zupełnie nie rozumiem jak ktoś może takiego człowieka porównywać do bagażu..Tylko kompletny idiota.

prawda jest taka, że gruby człowiek nie jest traktowany jak normalny. o takim człowieku nie myśli się w kategoriach partnerstwa, miłości. to jest zapchajdziura na spotkania, kolega albo koleżanka dla osob, ktoe s dużo ładniesze,bo grybas podbudowuje samoocene

Gość bryyy
A idiotów oprócz tego powinno się przymusowo wysyłać na leczenie zamknięte

czyli nie zgadzacie się z moim wpisem? spojrzcie prawdzie w oczy

Gość gość
Sama spamujesz.

Gość gość
Kocham autorkę! :) tez tak uważam, w autobusie to juz w ogóle powinni podwyżki dać na bilety dla grubasów. Przyjdzie taki śmierdzący i zaspany i od razu dwa miejsca zajmuje albo pcha sie obok ciebie i nie moze sie dopchać.

Gość gość
A jak ocenic czy ktos jest wystarczajaco gruby by placic podwojnie?

Gość gość
Ja podzielam zdanie autorki . Tylko 10% grubasow to choroba teszta to zarcie. Kiedys zalozylam podobny temat po tym jak gruba foka w metrze wgniotla mnie w sciane zajmujac dupskiem swoje siedzenie i 2/3 mojego

Gość gość
Jestes idiotką, ja im głęboko współczuję, na pewno nikt z nich nie chce tak wyglądać i źle się z tym czuje, zwłaszcza jak widzi wzrok i komentarze obcych ludzi. Ciekawe czy Ty jestes taka idealna i cudowna, poza tym Twój wygląd moze się zmienić w ciągu nawet jednego dnia, wystarczy jakiś wypadek, wtedy bys zobaczyla jak to jest jak inni sie gapią na Ciebie. Niestety schudnąć nie jest łątwo takiej osobie, ciesz się że nie jestes w takiej sytuacji jak oni. Niech kazdy zyje jak chce, a dowartosciowac sie kosztem innych jest najłatwiej. PS Sama nie jestem gruba

Gość gość
w końcu ktoś mądry się wypowiedział...

Gość gość
Porownujesz czlowieka z wypadku do grubasa?? Nie lamiesz sobie kregoslupa ( przykladowo ) na wlasne zyczenie a grubas zre z zamilowaniem doprowadzajac sie do stanu takiego ze inni sie patrza z politowaniem i obrzydzeniem . Jakos nie gapie sie na ludzi poszkodowanych przez wypadek , na ludzi bez reki , nogi , na wozku o kulach , wrecz przeciwnie jak potrzeba to pomoge i miejsca chetnie ustapie

Gość gość
Hitler mial dobre rozwiazania i rozwalil se łeb, tez se rozwal:-)

Gość gość
również podzielam zdanie autorki. grubi na madagaskar :D

Gość gość
Tolerancja to jeden z elementow potrzebnych zeby mozna bylo nazywac siebie czlowiekiem.Autorko posiadasz ten puzelek zwany tolerancja zeby mozna bylo uznac Ci w pelni ludzka istota?

Gość gość
akurat Twoj argument o zajmowaniu wiekszej ilosci miejsca jest nietrafiony, bo moze i grubi sa szersi, ale za to staraja sie jakos upchac (niestety ale w wiekszosci wine ponosi producent siedzen produkujacych je w rozmiarze XS), za to osoby szczuplejsze bardziej sie rozwalaja w siedzeniach, laduja tam zwykle tez torebke albo inne siaty, przez co ostateczny bilans wychodzi na ich niekorzysc.

Gość gość
to jakie mają te siedzenia robic? ja jestem szczuplutka, taka kieszonkowa brunetka sie mój chlopak smieje :D :D :D i myśle ze trzy takie jak ja by sie na jedno siedzenie zmiescily. no, ale ludzie, ktorzy maja grubsze rece niz moje udo niech sie nie wypowiadaja...